Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Заговорът на кукловодите! (ВИДЕО)

в Свят
Loading...

Кратка извадка от видеото:

Известният английски писател Дейвид Айк неотдавна потресе обществеността с поредната си сензационна публикация. В нея се казва, че всяко раково заболяване е лесно излечимо. А че в света ежегодно умират 9 милиона човека, това е вследствие реализацията на план на Световното Правителство за намаляване населението на планетата.
“Нашият свят е обречен и го чака трагична участ ако човечеството продължи да бездейства“, казва Дейвид Айк.

И така: В ръцете на Дейвид Айк попаднали секретни документи, от преди повече от 40 години. Оказва се, че още през 1969 година в центъра на Рокфелер, на закрита конференция с лекари, особено приближени до Елита, бил прочетен секретен доклад. Ето малка извадка от него:

„ние сега можем да излекуваме всеки вид рак. Но ние не трябва да разгласяваме тази информация, без съответно разрешение, понеже масовата смъртност от онкологии ще забави увеличаването на населението“.

Аз получих тези документи от хора работещи в правителството и в разузнаването, които са част от тази система. Тези хора са в курса на всичко ставащо, но не са съгласни със съществуващия ред на нещата. Днес Световната (анти)Здравна организация планира, че към 2030-та година, смъртността от рака ще се покачи значително, – от 9, на 12 милиона годишно.

Фармацевтичният бизнес не си поставя за цел да лекува рака. Защо да се лекува болест, ако се получават пари от борбата със симптомите. И съвсем не е задължително да се казва на доверчивите пациенти, че отровите от химиотерапията убиват, както раковите, така и здравите клетки, и в резултат, и самия човек.
(бел.ред. Химиотерапията убива пациенти с ракови заболявания по-бързо, отколкото ако не се прилага никакво лечение. Виж ТУК-на български)

Дейвид Айк твърди, че работата не е само в парите и печалбите. Според думите му, Световният Елит води целенасочена политика за намаляване на населението, т.е. политика на геноцид. Затова увеличаващата се смъртност, в т.ч. и от болестите, е планирана. И ако някой лекар изведнъж открие начин за лекуване на рака, веднага ще попадне под обстрела на чиновниците от медицината и от представители на властите.

Един от тези, който открито тръгна срещу системата е италианският лекар – онколог Тулио Симончини.

„Аз мисля, че е време да се започне обществено движение, против съществуващите методи на лечение. Официалната онкология е мъртва. Не трябва да продължават изследванията, които продължават повече от сто години“ – казва Симончини, и продължава: “Това вече не е наука, а интелектуално мошеничество. Тезата за ненормалното деление на клетките е лъжлива. Ракът не е генетично заболяване“.

Тулио Симончини твърди, че традиционното обяснение на природата на рака, е напълно неправилно. Неговите изследвания показали, че ракът е гъбично заболяване, т.е. раковите тумори се предизвикват от един от видовете плесени… Феноменът на гъбата Кандида е, че е много трудно да се убие със съществуващите днес противогъбични препарати. Кандидата бързо мутира, привиква с лекарствата и даже започва да се храни с тях. Но по опитен път се изяснило, че гъбичките умират в среда от сода бикарбонат, т.е от хлебната или готварска сода. Разтвор с обикновена хлебна сода ги убива.

Според думите на Симончини, често за победата над рака стига само един сеанс с промиване на раковото образование, със сода за хляб. А при тежки случаи, обикновено стигат 4 сеанса.

Окрилен от успешно излекуваните пациенти, Симончини предоставил своите данни на министерството на италианското здравеопазване, надявайки се, че те ще започнат клинични изследвания и ще проверят, как работи този метод.

Но вместо проверка, в медиите била организирана клеветническа кампания, а после сеньор Симончини го вкарали за три години в затвора, че лекувал с непроверени методи и убивал пациентите си. И това, по време, когато 9 милиона човека ежегодно умират от мъчителна смърт, от “проверените“ методи на лечение на официалната медицина.

За щастие, не им се удало да сплашат Тулио Симончини. Като излязъл от затвора, отново продължил изследванията и се опитвал да излекува безнадеждно болните. Италианския лекар вече не го учудва, че нито Министерството на здравеопазването, нито Световната Здравна Организация, не дават разрешение за клинични изпитания на неговия метод. Той казва, че всичките лекари, търсещи алтернатива на смъртно-опасната химиотерапия, непременно ги лишават от лиценз и ги правят “изгои“.

– “Аз вярвам, че докато съществува Световният Октопод, който управлява световните процеси, няма официално да признаят този метод. Въпреки столетните изследвания, ракът остава неразгадан, защото някой има интерес, да убива хората“… – казва Симончини!
Превод, Григор Симов

ПО ТЕМАТА:

Дейвид Айк за гъбичките, рака и хлебната сода

Дейвид Айк за гъбичките, рака и хлебната сода

Последни от Свят

Отиди Горе