Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Животни-талисмани за зодиакалните знаци

в Лайфстайл
Loading...

Те носят успех и защитават от неприятности

Към всеки зодиакален знак се отнася определено животно, което го покровителства. Тези животни не са тотеми, а талисмани, които могат да се носят на верижка, като брошка или да се държат вкъщи като декоративен елемент в интериора.

Овен
Родените под този зодиакален знак са покровителствани от овни. Те помагат на Овните да създадат добро семейство, винаги да бъдат активни и пълни с жизнена сила. Овенът ще помогне на зодия Овен грамотно да разпредели огромната си енергия и винаги да я насочва в нужното русло. Освен овни този зодиакален знак покровителстват и елени. Те даряват Овните със сила, за да могат да постигнат замислените цели.

Телец
Бикът привлича в живота на Телците богатство и успех. Кравата му осигурява благополучие в семейния живот. Тези две животни, особено когато са в тандем, могат да разкрият у Телците черти на характера, които им помагат да се справят с мързела, да се заредят с оптимизъм и да потиснат упоритостта си в ситуациите, когато тя не е нужна. Освен това Телците са защитена от сова. Тя ги изпълва с търпение и им помага да реализират целите си.

Близнаци
Слонът защитава този зодиакален знак. Той помага на Близнаците да бъдат спокойни и умиротворени. Покровителства ги и враната. Тя ги зарежда с мъдрост и им придава увереност в силите им. Но главният проблем на Близнаците е, че от много информация не могат да отделят нужното и от ненужното. Животните талисмани задължително ще помогнат на този зодиакален знак да се справи с този проблем.

Рак
Този зодиакален знак защитава ракът. Той му помага да създаде максимален комфорт и уютен дом, в който е топло и спокойно. Талисман за Раците могат да бъдат и зайци, които ще им помогнат да придобият хармония в себе си.

Лъв
Лъва пазят лъвове. Те помагат на този зодиакален знак да внесе положителни промени в личния си живот и да постигне изпълнение на желанията си. Пази ги също божата кравичка. Тя усмирява тяхната избухливост и агресивност, помага им да придобият признание, без да обидят при това никого от хората, които ги заобикалят.

Дева
На Девите помагат лястовички; те ги изпълват със сила и позитивна енергия. Лястовичките даряват на Девите решителност и умение да се съпротивяват на жизнените неуредици. Щурчетата също могат да бъдат талисман за тях. Те им носят благополучие, успех, любов и здраве.

Везни
Везните са защитени от три животни-талисмани. Гъската ще попълни душевните им сили, гълъбът ще ги защити от тревоги и лоши мисли, а магарето ще им предаде целеустременост. В тандем тези животни помагат на Везните да престанат да се съмняват и да се научат да поемат отговорност в решаването на сложни въпроси.

Скорпион
Скорпиона покровителства пъдпъдъкът и газелата. Пъдпъдъкът му помага да запази вътрешната си хармония и енергиен баланс, а газелата ги дарява с активност.

Стрелец
Стрелците защитават две животни-талисмани. Първото е юрдечката, която повишава вътрешната сила на този знак и ще им помага да се противопоставят на падането духом в трудни ситуации. Второто животно-талисман е еленът, който пази Стрелците от неблагополучни обстоятелства и им помага бързо да намерят решение на проблемите.

Козирог
Двойката котка и коза осигуряват благополучен живот на Козирозите. Те помагат на този знак да се справи с прекаления си консерватизъм, да изостави стереотипа на мисленето си и да погледне по друг начин на света. Тези животни привличат успех в живота на Козирозите.

Водолей
Водолея защитават козелът и гълъбът. Козелът го дарява с енергичност и увереност, а гълъбът ще го превърне в любимец на богинята на щастието – Фортуна; той ще го предпази от неприятности в живота.

Риби
Рибите трябва да имат в дома си аквариум. Рибките им помагат да постигнат успех. Рибите имат още един покровител – костенурката. Тя ги зарежда с решителност и не им позволява да попаднат света на илюзиите, когато има нужда от здрав смисъл.

Издателство PACПEP

Loading...

Последни от Лайфстайл

Съдят Мадона

Loading... Жалбоподателка твърди, че кралицата на поп музиката Мадона не е била
Отиди Горе