Жената на зам.-председателя на КПКОНПИ с обществени поръчки за 20 млн

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Кой е заместник – председателят на КПКОНПИ Антон Томов Славчев? Изключително любопитна е и жената, с която той живее на семейни начала и от която има две деца – Зорница Атанасова Тодорова.

Зорница Атанасова е председателка на Политическа Партия Напред България. Зорница Атанасова е бивша кметица на Нови Искър от ГЕРБ и юрист на Столична община в първия мандат на Йорданка Фандъкова.

Злите езици твърдят, че партийната и кариера започва с тласък от ген. Кирил Войнов, той пък близък до Бойко Борисов. На президентските избори тя подкрепя кандидатурата на ГЕРБ в лицето на Цецка Цачева.

Любопитно е и това, че жената до заместник – шефа на КПКОНПИ Антон Томов Славчев, който пък би трябвало да проверява шефа си Пламен Георгиев, Зорница Атанасова Тодорова има фирма Юнивърсъл консултинг и Ко ЕООД.
Фирмата е свързана е с фирмите ПСТ Груп ЕАД, НОВА ТЕХНО БИЛДИНГ ЕООД, ЕВРОПАК ПРОДЖЕКТ АД и НЕОМОН ЕООД.

Има над 12 спечелени обществени поръчки основно по оперативна програма ОПОС. Най-голямата поръчка е била в община Чупрене област Видин, на стойност 6 967 418 лв.

Най- много обществени поръчки има с община Кочериново, с които има сключени договори за около 11 000 000 лв. Другите общини са Якоруда, Челопеч, Несебър и други.

Апропо, Антон Томов Славчев е добър приятел със Светлозар Лазаров, известен като „Гелосаното“ в МВР, като екс главен секретар на МВР.

Телевизия Евроком

Биволъ: 99% от обществените поръчки на ДФЗ са незаконосъобразни (ВИДЕО)

Семейство печели 75 млн. лв. от държавни поръчки на почти всички институции