Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Етериум ще стане 1000 пъти по-скалируем до 24 месеца

в Крипто
Loading...

Съоснователят на Етериум (ETH) Джоузеф Любин заяви, че Етериум блокчейна ще стане около 1000 пъти по-скалируем в следващите от 18 до 24 месеца. Любин направи изказването си по време на интервю на 11 май.

Любин уточни, че развитието, което ще доведе до такова драстично увеличаване на скалируемостта към екосистемата, ще бъде Етериум 2.0, наричан още Serenity. Той обясни, че развитието е разделено на четири фази и че осем групи вече развиват клиенти за новата верига. Любин също така обеща:

За няколко месеца трябва да имаме напълно оперативен тест и вероятно до края на тази година ще имаме напълно оперативна фаза 0 на Етериум 2.0.

Любин обясни, че има много начини, по които новата верига може да бъде свързана със старата, отбелязвайки, че етериум токените ще могат да преминат от старата към новата верига и че “може да има двупосочни механизми”.

Любин също така показа загриженост за доказателството за залог (PoS), като заяви, че то е изцяло проучено, за да се гарантира неговата жизнеспособност, преди екипите да започнат да работят по неговото прилагане. Той каза, че към веригата се добавят нови функции, за да стане съвместима с повече случаи на употреба, като се цитират частни транзакции като пример.

Както бе съобщено по-рано миналата седмица, изпълнителният директор на фирмата за крипто анализи, Messari, прогнозира, че преходът Етериум 2.0 няма да се осъществи до 2021 година. Cryptodnes. bg

Loading...

Последни от Крипто

Отиди Горе