Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

ЕнерГЕПИйната мафия, сменете си счетоводителката!

в България
Loading...

Миналата неделя, на 13-ти октомври, министър енерГЕПИка Теменужка Петкова, в телевизора на Кирил Домусчиев, с гордост заяви, че (из)родната енергийна борса работи отлично и, че цените у нас били по-ниски от тези в региона, като специално натърти на Румъния и Унгария. Можете да си припомните този и други факти от краткото видео по-долу.

И като си я знам каква двойкаджийка е по математика реших да проверя счетоводителката, като сравня цените в назованите държави през седмицата следваща поредното и словоблудство. И какво виждат очите ни? В ЧЕТИРИ от СЕДЕМТЕ дни на седмицата цената у нас е била най-висока, а също така и средната за целия период.

По-рано през седмицата в “Убийство на опорна точка” ви показах пресни данни, за това че Румъния и Унгария са НЕТНИ ВНОСИТЕЛИ на електроенергия, за разлика от България, която от 20 години е неизменен НЕТЕН ИЗНОСИТЕЛ. На този фон цената у нас трябва да е много по-ниска, но тогава престъпното счетоводство на Нуша няма да излезе.

Георги Котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

Loading...

Последни от България

Отиди Горе