ЕнерГЕПИйната мафия кърти мангизи за Коледа

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

На третия ден от декември (из)родната енерГЕПИйна мафия подпали фитила и взриви пазарната цена на електроенергията у нас до кърваво червено, за да ни завиждат всички останали европейски държави и народи.

Това автоматично изстреля и средната цена от началото на месеца у нас до №1 в Европа, както показва червената колона в дясната таблица. А най-забавното е, че това се случва на фона на тотален срив на всички показатели в енергийния баланс на страната, по сравнение със същия период на миналата година, а и не само на миналата. Това виждаме от таблицата в зеленото каре.
В целия свят при подобен баланс цените падат, но само не и на територията завладяна от организираната престъпност.

А ако на теб не ти достигат пари за Коледна трапеза или подаръци за близките вината не е тяхна, че през тази схема крадат от всички нас, а вината е в теб, че не правиш нищо, за да ги спреш. Най-малкото е да разпространиш единствените истински и качествени разобличения на престъпните им схеми. Не го правиш? Гледай през витрините!

Георги Котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)