Елена Поптодорова: Дължа кариерата на сините си очи и страхотния си език (ВИДЕО)

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Бившата ни посланичка в САЩ Елена Поптодорова се изяви с нова брутална изцепка в националния ефир. В предаването „Офанзива“ по Канал 3 днес тя обяви, че дължи цялата си кариера не на интелектуалните си способности и опита, а на… устата и езика си.

„Придружавах чужденци и превеждах. И ме бяха харесали доста в Комитета за културни връзки с чужбина…“, започва разказа си пред камерата обвинената за кражба на скъп козметичен продукт от летище в Централна Европа. Тогава водещият Любо Огнянов я прекъсва и със закачка пита: „Заради сините ви очи ли?“.

А тя без свян и без да се замисли отговаря: „По-скоро заради други органи – уста, език“. И дори натъртва: „В пряк и преносен смисъл“, което взриви социалните мрежи с коментари.

Елена Поптодорова в Офанзива преди час и половина по Канал 3:"Придружавах чужденци и превеждах. И ме бяха харесали доста в Комитета за културни връзки с чужбина.."Водещият Любо Огнянов:"Заради сините ви очи ли?"Елена Поптодорова:"По-скоро заради други органи – уста, език.. В пряк и преносен смисъл."😮🤔🤑

Публикувахте от Антон Тодоров в Събота, 25 януари 2020 г.