Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Д-р Пламен Пасков: ”Чума няма! Ето защо” (ВИДЕО)

в България
Loading...

Чума няма! Ето защо…

Отново в Ямбол, отново на поредното абсурдно дело, с поредните процедурни хватки и “котешки каваци”: съд, който не признава предварително разписания ход и ред на делото, и който (ЗАБЕЛЕЖЕТЕ) не признава, и даже не позволява предоставянето на доказателствата и разпита на свидетелите по делото. За сметка на това честно се изсули и прие предложението на адвокат Николина Ники Чакърова за отвод.

Междувременно БАБХ счупиха поредния усилен и удароустойчив тъпометър с новото си постижение: заповед за (не е майтап, сериозно): евтаназирането на вече отчетени като евтаназирани животни още веднъж, при това (още малко люти подправки) в заличен (!) (несъществуващ) обект.

В казармата имаше една заповед-гавра: “Бегом до хоризонта и обратно”.
Хоризонта поне го виждаш, не е като да е изтрит с гумичка и да е документирано “заличен”.
Тия аматьори даже не са подозирали до какви висини могат да стигнат професионалистите от БАБХ.

В случая обаче БАБХ заповядват (превеждам на български): да бъдат убити още веднъж вече изтребените животни на обекта, който го няма, защото не слушат, и се размножават.
Това е, на чист български, като сух остатък.

А, и да – понеже тези убитите били болни от чума (имало вирус) и на всичкото отгоре имали наглостта да не четат инструкцията за чумата, за да знаят, че вместо да чакат да ги убият по 2-3 пъти (на отчетни документи поне) следваше да си умрат честно и бабх-послушно в рамките на 3-7 дни след инфекцията или поне след получаването на положителните проби.
Разбрахте ли го?
Не сте?
Не се притеснявайте – няма нищо за разбиране.
Всичко това е виртуална нереалност и ненаучна фантастика.
БАБХ са така. От потомствените безпросветници с “видимите резултати” и невидимите, но документирани вируси на чумата “тука има-тука нема, бате, и бега-а-ам!”

  •  Пламен Пасков, Фейсбук

 

ПО ТЕМАТА

 

ВИДЕО: Една ферма срещу държавата – пълен запис

Последни от България

Отиди Горе