Държавният секретар на САЩ Майк Помпео счупи тъпометъра (ВИДЕО)

в Свят

Тъпометър, в който ролята на живака играе наглостта, примесена с уродлива арогантност.

Тъпометърът показва рекордно висока тъпометура, която резонира с врякащите и приемащи всичко зомбита, чиято безкритичност е равносилна на очарователната им безмозъчност.

Според Помпео една от причините за намесата на САЩ във Венецуела е шиитската групировка Хизбула, която се е настанила в латиноамериканската страна. Във Венецуела има едва около сто хиляди мюсюлмани, повечето от които сунити, но Хизбула е извървяла десетки хиляди километри и са се настанили там. Иран е навсякъде, в Южното полукълбо, Северното, където членове са предимно опасни пингвини-шпиони, те са в Марианската падина, където хищни Хизбуакули патрулират. Както и във Венецуела, където са посегнали на американците петрола.

Тоя малоумен идиот да не е объркал сценария с този за Сирия? Или просто милитаристките говеда имат акъл колкото на репичка, затова пишат едно и също дори действието да се развива в някой от световете от сериала „Стар Трек“?

Чакайте да видим какво следва. Химически оръжия, клипове с жени и деца, бунтовнически групи, събрани от наркокартелите на Колумбия, Мексико и Гватемала, и представени като борци за свобода. Може и някоя от тях верно да преоблекат като Хизбула.

Ок, ясно ми е, че са истерясали по венецуелския петрол, ама не може ли да си наемат що-годе кадърни сценаристи, бе? Влизайте, взимайте, ама поне не се излагайте, малоумници такива.

Дахер Ламот

Последни от Свят

Отиди Горе