Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Директорът на Booking и мнението му за бъдещето на криптовалутите

в Крипто
Loading...

Глен Фогъл, изпълнителния директор на Booking Holdings, компанията за резервации на хотели, вярва, че криптовалутите ще бъдат бъдещето на платежните системи.

Фогъл каза на туристическото списание Skift, че сигурността на информацията трябва да бъде приоритет, за да може криптовалутите да навлезнат в платежните системи. Той каза:

“Могат да бъдат изградени най-модерните технологии и решения за разплащане, но ако обществеността не е убедена, че тяхната информация е защитена, ние просто вървим назад.”

Libra Association

Booking Holdings, известен най-вече със своя уебсайт на Booking.com, е един от 28-те основатели на Libra Association, която планира да стартира корпоративна криптовалута през следващата година. Следователно Фогъл беше много позитивно настроен към бъдещето на криптовалутите в рамките на платежните системи. Той добави:

“Виждам потенциал за нова форма на глобална валута, която е защитена. Когато биткойните станаха известни, мнозина поставиха под въпрос тяхната легитимност. Вярвам, че валутите, които са базирани на блокчейн, ще продължат да излизат на повърхността и може да станат по-масово приети по целия свят.”

Фогъл добави, че Booking Holdings се стреми да разработи „Connected Trip“ – платформа за тези, които търсят „преживяване“, а не просто пътуване.

Cryptodnes. bg

Libra на Facebook може да се окаже заплаха за настоящата монетарна политика

Loading...

Последни от Крипто

Отиди Горе