Джъстин Сън покани Доналд Тръмп на обяд с Уорън Бъфет

в Крипто
Loading...

Изпълнителният директор на Tron и BitTorrent, Джъстин Сън, търси още приятели, които да се присъединят към предстоящия обяд с бизнесмена милиардер Уорън Бъфет


В неотдавнашното си съобщение, Сън, създателят на Tron и BitTorrent Token отправи покана към американския президент Доналд Тръмп, поредната високопоставена фигура на световната сцена, която открито нападна биткойн и oстаналите криптовалути.

В Twitter публикация, Тръмп написа, че „не е фен“ на Биткойн и другите криптовалути, защото са „въздух под налягане“, Джъстин Сън обаче, обеща че след един обяд с него, той ще има вече ясна представа за технологията.

Сън, протеже на инвеститора милиардер и председател на Alibaba, Джак Ма, спечели среща за обяд с главния изпълнителен директор на Berkshire Hathaway, след като спечели наддаване със сумата от $4,6 милиона на годишния благотворителен търг на Бъфет за Glide, базирана в Сан Франциско фондация, която предоставя услуги за бездомните.

Бъфет е дългогодишен Биткойн скептик. В интервю преди годишната среща на Berkshire Hathaway за 2019 г. през май, той нарече Биткойн “отрова за плъхове”, а след това повтори негативната си позиция спрямо флагманската криптовалута, като заяви, че това е “хазартно устройство”.

Обядът на Джъстин Сън и Уорън Бъфет е насрочен за 25 юли в залива на Сан Франциско и е отворен за още седем гости. Сред присъстващите е лидерът на крипто индустрията Чарли Лий, създател на четвъртата по големина криптовалута в света Лайткойн. Сън се надява, че срещата ще бъде информативна и ще послужи като възможност да промени мнението на Бъфет, както и евентуално на Тръмп – за Биткойн и крипто пространството като цяло.

Cryptodnes. bg

Джъстин Сън плати $ 4.57 милиона за обяд с Уорън Бъфет

Последни от Крипто

Отиди Горе