Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Джъстин Сън обяви втори BTT airdrop

в Крипто
Loading...

Втората част на BTT аirdrop-а на Tron е в ход. Според съобщение в Twitter, мрежата ще възнагради притежателите на TRX с 990 000 000 BTT, идващи на 11 март. Бяха изброени много борси и портфейли за подпомагане на airdrop програмата.

https://twitter.com/justinsuntron/status/1102788748960391173

Tron идва втори път, за да раздаде безплатен BTT на притежателите на TRX. Това е наистина голяма възможност за за тях да печелят безплатно крипто. Всички официални портфейли, които имат TRX преди 11 март, когато височината на TRX блока ще достигне 6,6 милиона, отговарят на условията за airdrop-a. Всеки, който желае да се възползва от тази програма, ще трябва да има TRX токен в портфейла си, за да се възползва от тази програма.

Фондация BitTorrent ще направи екранна снимка на TRX леджъра, за да има правилен запис на всички онези, които са се класирали за airdrop-a преди 11 март. След този път, следващият BTT airdrop ще бъде на 11-ти февруари, 2020, първата програма за излитане беше на 11 февруари тази година, когато 10 890 000 000 BTT бяха предоставени на ТRX притежателите.

Миналата седмица, изпълнителният директор на Tron, Джъстин Сън, направи смело изказване, че Тron ще доведе 1 милиард потребители в екосистемата на BitTorrent / Tron, с повече партньорска подкрепа.

Tron наблюдава бързо нарастване на броя на потребителите на нови сметки след разпространението на airdrop-a през февруари. Обикновено се очаква, че ще има повече регистрации за TRX акаунти от потребители, които се интересуват от безплатния BTT. Cryptodnes.bg

Последни от Крипто

Отиди Горе