Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

ДАНС и САЩ хванали българин със стотици милиони от Венецуела, Борисов се среща с Рубин

в България
Loading...

Сигналът е подаден от американците


Проверка на ДАНС в българските банки е установила доверителна сметка в малка банка с български собственици. По нея продължава да има движение


Българин с инициали Ц. Ц. е получил стотици милиони евро от Венецуела. Това е установило разследване на финансовото разузнаване на ДАНС и американското финансово разузнаване, научи “24 часа”.

Сигналът за получаването на пари от Венецуела е подаден от американците. Проверка на ДАНС в българските банки е установила доверителна сметка в малка банка с български собственици. По нея продължава да има движение. Ц.Ц. е българин, който често пребивава в Оман, пише още “24 часа”. Разследването ще бъде обсъдено на среща на премиера Бойко Борисов с американския посланик Ерик Рубин след днешното заседание на правителството. Както вече е известно в края на миналата седмица излезе информация, че настоящата власт във Венецуела е започнала да прехвърля пари от държавни предприятия извън страната, като дестинация за преводите бе посочена България. Информацията бе коментирана и от вицепремиера и министър на външните работи Екатерина Захариева пред Канал 3, като тя обяви, че е започнала проверка и до няколко дни се очаква резултат.

Колониално ежедневие

Последни от България

Гласувайте за нашето момиче!

Loading... Масмедиите мълчат, че впечатляващата с душевност, интелигентност, способности и неподправена българска
Отиди Горе