Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Гротеската на Запада с нов връх: “Благодарим на Бог за абоpтa”

в Свят
Loading...

Демокрацията и посредствеността на тълпите водят до това – “Благодарим на Бог за аборта”… Обществото затъва в глупост и ще се самоубие накрая…

“Благодарим на Бог за аборта” – това са написали тези възторжени привърженици на аборта.

Скоро да сте виждали нещо по-кошмарно от това поклонение на смъртта?”

Това написа известният консерватор и борец с джендърите Александър Урумов, под клип, в което привърженици на абортите благодарят на “Бог” за тях.

Всъщност, убийствата на бебета, преди да са родени е възможно най-анти-божието дело.

Но проблемът е другаде. Той е в демокрацията. В глупостта, наречена “демокрация”…

Тя сваля качеството на управление на нивото на “средния човек”.

А управлението е високо-квалифицирана дейност, която изисква повече интелект. Т.е. за да се управлява добре обществото, то трябва да е не-демократично, начело с по-умните. Още Платон го е открил това с концепцията за “философите”.

Докато обществото беше не-демократично и имаше морален авторитет (в лицето на Църквата), който се опираше на “страха от Бог”, тогава никой не би помислил да убива бебета. Но когато всичко зависи от народа, той започва да поставя други интереси над тези на децата. Да му е удобно, да живее “по-добре”, да се развива в професията, та дори – да “поправи” грешката от някое пиянско “чукане”, което не е трябвало да се случва.

Но това е тълпата (средният човек). Тя е посредствена. И като има властта, прави посредствени неща.

Как точно ще се появи нов авторитет, не е ясно. Само с религиозна пропаганда няма да стане, просто защото тълпата и в това е посредствена – щом няма доказателства (камшик), значи няма Бог. Да си говорят “тия” каквото искат.

Светът определено има нужда от ново лидерство, но морално, а не просто от нов политик. Има нужда от нова философия, на която да вярва, и тя трябва да е не-демократична и да поставя решенията в ръцете на “философите”…

 

Добри Божилов, Фейсбук

Разни Новини и Други Подробности:

В Ню Йорк радостно ръкопляскат, поздравяват се и се хилят на най-новата си либерастка, краварска, направо сатанистка, законна за тях, приумица.
Бременна жена може да си абортира когато си поиска, дори ден преди раждането, като детето ще бъде убивано с летална, отровна инжекция.
Като причини за аборт може да се приеме всичко, буквално всичко. Примерно майката се е чалнала нещо в последната 40-та седмица и не иска да има това дете. Няма проблем! Ще го утрепят!

За такъв филм не съм се записал да участвам! Толкова много краварска, сатанистка демокрация ми идва в повече!

"Der Moment, wo das Gesetz in #NewYork unterschrieben wird, das Mütter bis zum 9 Monat legal #abtreiben können.."#DieseWeltIstKrank #MORD!

Публикувахте от Tyr Donner в Сряда, 30 януари 2019 г.

Александър Урумов:

“Благодарим на бог за аборта” – това са написали тези възторжени привърженици на аборта.

Скоро да сте виждали нещо по-кошмарно от това поклонение на смъртта?

"Благодарим на бог за аборта" – това са написали тези възторжени привърженици на аборта. Скоро да сте виждали нещо по-кошмарно от това поклонение на смъртта?

Публикувахте от Александър Урумов в Петък, 1 февруари 2019 г.

 

Където свършва цивилизацията и започва варваризмът

 

Последни от Свят

Отиди Горе