Гладът е най-силното оръжие! Всичката храна е вече в ръцете на Световното (юдoмacoнcкo) правителство (ВИДЕО)

в СВЯТ

Най-големите селскостопански и химични компании се обединяват. Световното антихристово правителство постига пълен контрол над храните, на планетата. Когато продуктите останат само в техните ръце, тогава и цялото човечество ще се окаже под пълния им контрол и диктат. Несъмнено, на обикновените хора ще забранят да отглеждат плодове и зеленчуци (и домашни животни), както вече е (частично) в САЩ и Европа.

Да им забрани Господ!

Следва извадка от видеото:

„У нас има две опасности, с които се сблъскваме, на което телевизия „Инфо-Уорс, се опитва да се противопоставя. Това е структурата на държавната власт, и структурата на корпоративната власт.

Има две гледни точки: „Аз съм консервативен и ненавиждам структурата на държавната власт“, и другата: „Аз съм либерал и ненавиждам структурата на корпоративната власт“. Но реалността е, че те, и двете, вървят ръка за ръка, те работят заедно и са едно цяло!

Корпоративната структура на властта започна пътя си от Силиконовата Долина, и тя стана техният собствен град-държава. Затова хегемонията установена между Военно-Промишления-Комплекс и Силиконовата Долина, започна да надига уродливата си глава, и те започнаха да се обединяват с Китай. И технологиите са това, което има голямо значение. Хората виждат, че напълно са изтласкани встрани, и напълно са изчезнали от полезрението. Ето например: Байер получи разрешение за партньорство с Монсанто, със сделката за 66 и половина милиарда долара. Но като казват „партньорство“, те имат предвид – купуването на Монсанто… А хората са дотолкова обезпокоени от Монсанто, че целия състав на Монсанто би следвало да бъде качен на една ракети и да бъде отправен в космоса, – там може да имат нужда от Монсанто.

Байер напълно се замая от печалбите във фармацевтиката и от глобалното си влияние. Да, те са най-голямата химическа компания в света и затова се обединиха, въпреки съпротивата на Министерството на Правосъдието. Това е най-голямата им покупка. И сега тези две компании ще станат единен конгломерат, което означава, че Монсанто ще напусне Америка, и аз мисля, че ще се премести в Германия, където е компанията Байер.

Но това не е единственият актуален агро-фармацефтичен роман. Миналата година, отчаяният от нерентабилността в селското стопанство, концерн Дау-Кемикъл, даде 122 милиарда долара, за да купи селскостопанското подразделение на Дюпон, а китайска химична корпорация купи швейцарската компания за производство на семена Сингента, за 43 милиарда долара.

Само миналата година се обединиха 6 големи селскостопански и химични компании. Това вече е пълен адски монопол, – смъртоносен монопол. Всички те са за ГМО, за манипулиране на ДНК, за клониране на фрагменти от ДНК. Те фактически владеят самата основа на биологичния живот.

След обединението на Байер и Монсанто, в ръцете им вече са една-четвърт от световния пазар на семена и торове. Така че, почти четвърт от световното стопанство ще е в ръцете на една компания (което не значи, че другите значими компании не са в техните еврейски, юдомасонски, сатанински ръце).

Две други компании, с които те биха се конкурирали, и още 4 други, може също да се обединят, – и тогава няма да има никаква конкуренция (то и сега, реално, няма конкуренция, а има само, нещо като, капитал-социалистическо вътре-корпоративно съревнование, за по-големи премии и по-авторитетни постове), и хванати за ръце, те ще танцуват сред смъртоносните си плантации с ГМО, и ще се надсмиват над света“…

Това беше извадка от ВИДЕО, от сайт 3rm.info
Превод, Григор Симов