The Bulgarian Times

Германската полиция създава лъжлива статистика, за да скрие престъпленията извършени от «мигрантите» под предлог «да запази гражданския мир»

в Свят

“Неотдавна хановерският всекидневник “Хановерише Алгемайне цайтунг” повдигна въпроса дали криминалната статистика в страната случайно не е подменена.

Цитирано беше изявлението на полицейски служител: “Имаме заповеди да използваме нашата “свобода да интерпретираме”, за да запазим гражданския мир в страната”.

Има определени термини, например “убийства за запазване на честта” или “сексуални престъпления”, които по възможност, не трябва да се появяват в докладите… “.

“…В тези статистики ще намерите термина „нападение” вместо „сексуално насилие” без никакви допълнителни разяснения…”

Журналистът Дитер Уонка: “В случай, че тези термини се появят в полицейските доклади, поне от това, което разбрах, съответният полицейски началник поставя писмена резолюция върху доклада, гласяща: “Прегледайте това, моля”.

Това е сигнал за тревога за полицейския служител, написал доклада, да премахне тези понятия, които са “провокативни” и “оказват негативно влияние върху статистиката”…

Българска Легия за защита / Bulgarian Defense Legion

Меркел: Има зони, в които не влизат дори полицаи

⚠ ВНИМАНИЕ ⚠ ИНТЕГРАЦИЯ: Интерактивна карта на изнасилванията и ”центровете за настаняване на нелегални”в Германия

⚠ ВНИМАНИЕ ⚠ ИНТЕГРАЦИЯ: Интерактивна карта на престъпленията в Германия, Швейцария и Австрия, извършени от бежанци и мигранти

Loading...

Последни от Свят

Отиди Горе