Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Германия продължава да пише историята на бъдещето

в Свят
Loading...

Вчера, 22-ри април, икономика №1 на Европа постави нов исторически рекорд по задоволяване на дневните си нужди от електроенергия на 77% от възобновяеми енергийни източници (ВЕИ-та), срещу едва 23% от т.нар. конвенционални (ядрени, въглищни, петролни и газови) централи.

А цената? На каква пазарна цена беше изтъргуван този рекорд? Вижте я и нея, а после и участието ми в бТВ, от преди точно шест години. След това можете да ми викате вече Пророк Георги.

За по-добър преглед и прочит на графиките кликайте с мишката върху съответните снимки:

Над 3/4-ти от произведената електроенергия е от ВЕИ-та, а за консумацията и се е плащало на потребителите, а не както става у нас – най-скъпо плащаме на зелената мафия, част от енерГЕПИйната мафия.

Не забравяйте да видите или си припомните историческото предсказание, което вече се сбъдва, според точните прогнози тогава.

А докато това се случва (из)родната пролитико-медийно-енерГЕПИйна мафия продължава неистово да краде милиарди от нашите джобове, за да ни лъже, че един ден ще ни построи нова, чиста и евтина АЕЦ. И този грабеж от всички нас ще продължава, докато вие продължавате да научавате уникалните разобличения на гигантските престъпления, но упорито отказвате да споделяте с останалите жертви, като всички нас.

Георги Котев

котев(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

Последни от Свят

Брекзит в 2 снимки

Loading... ПО ТЕМАТА; Един малко известен ФАКТ; Кралицата на Великобритания можеше да отмени резултатите от
Отиди Горе