ГЕРБ са опасно зло. Резултатът е 10 години мафиотско управление и пълна дискредитация на същността на демократичното управление

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Нека бъде по-просто!

ГЕРБ не е проевропейска партия. Това е политически аватар произведен в лабораторни условия.

Европейските институции не успяха да реагират адекватно, въпреки, че в частта политически инженеринг участват германски фондации. В този смисъл ГЕРБ се явяват мост между руски и германски интереси на Балканите.

Затова са стабилни.

Защо, обаче, са опасно зло? Защото тези скрити престъпни процеси не изразяват свободната воля на гражданите. Това не е демократична система, нито има шанс да съществува като такава! Никакъв шанс.

Лидерите на традиционното дясно се оказаха слаби и зависими. Нямат висотата за да бъдат автентични охранители на гражданските права и свободи. Някои от тях откровени подлеци. Резултатът е 10 години мафиотско управление и пълна дискредитация на същността на демократичното управление.

Какво следва? Олиото и водата ще се разделят, не по политически признак. Този процес е вече в ход.

Следва търсен и естествен сблъсък между дух и материя. Много от нас буквално ще погинат, но до това положение се докарахме сами, заради пословичните ни вътрешни зависимости, описани подробно от наши и чужди автори. Освен това ще повторим история, от която не сме си направили никакви изводи…

Николай Марков, Фейсбук