ГЕРБерите на ковчега на България 2

в БЪЛГАРИЯ

Продължаваме да отбелязваме убийствените за страната ни практики, прилагани от организираната престъпност владееща територията, на фона на прогресивните планове за развитието на електроенергетиката в световната икономика №1 на САЩ.
За това ще ни помогнат прясно публикуваните преразгледани планове за развитието на електроенергетиката в няколко американски щата, от сайта на Администрацията за енергийна информация към Министерството на енергетиката на САЩ.

За по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката:

Светлозелените криви показват досегашните планове за делът на производимата електроенергия от възобновяеми (ВЕИ) източници, а тъмнозелените – последните корекции и прогрес в приемането на неизбежното. Абсолютни лидери са столицата (Вашингтон, Окръг Колумбия) и най-гъсто населения щат Калифорния, които до средата на настоящия век ще са 100% зелени. Останалите ги догонват, но явно това не е последната корекция и не е изключено до средата на века всичките 50 щата да са 100% зелени.

Плановете на (из)родната политико-медийно-енерГЕПИйна мафия можете да видите и сравните със САЩ в долния десен ъгъл, с червените числа и букви. Точно такива планове (17% до 2030-та г.) е заявило Министерството на енерГЕПИката пред Европейската Комисия преди седмици и сега чака нейното одобрение. Това е драстично по-ниско ниво от средните планове за целия ЕС, за около 32% до 2030-та г.

Още ли имате съмнения, за истинските намерения на мафията?

Георги Котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

 

 

ГЕРБерите на ковчега на България