В Германия намериха нацистка карта на злато скрито в Полша

в Любопитно
Loading...

В Германия намериха карта на нацистки съкровища, скрити в Полша. Олленхауер, на страниците на който са посочени местата, където нацистите са крили откраднатите си съкровища по време на отстъплението от Полша. Ако се вярва на тази информация в специални тайници се съхраняват около 28 тона злато, бижута, медали, произведения на изкуството.

Според Daily Mail съкровището е натоварено в 260 камиона и е скрито по време на отстъпление на 11 места в Полша по заповед на Адолф Хитлер. Сред тези места:- дъното на езерото, секретна стая между стените на един от полските дворци и дълбок кладенец в парка.

Ако може да се вярва на публикацията, записите на немски офицер десетилетия са лежали в масонската ложа в германския град Кведлинбург. Преди няколко години те са дарени на фондация Schlesische Brücke. Към настоящия момент фондацията изследва посочените места в записките на немския офицер, опитвайки се да разбере дали съкровищата са оцелели.

Тук е мястото да се отбележи, че темата за съкровищата на Третия райх, скрити в Полша, е достатъчно популярна и периодично предизвиква сензационен бум в медиите. Последният път подобна «сензация» ”се случи по повод нацисткият „златен влак”. News Front

Масонска ложа пази откраднатото злато на Хитлер

Какво казва Хитлер за политиците: Уникална реч на Хитлер за политиците, която е актуална и днес (ВИДЕО)

 

 

Loading...

Последни от Любопитно

Отиди Горе