Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Върху жителите на Сан Франциско е изпробвано биологично оръжие

в Свят
Loading...

Медицинските експерименти върху хора са строго регламентирани от Нюрнбергския кодекс, който е приет след Втората световна война. Един от принципите му е доброволното съгласие на доброволеца за участие в опитите. Един от фрапиращите опити е извършен в Сан Франциско.


Сан Франциско е известен с моста си „Златните врати“. Неведнъж сме го виждали как се разрушава в холивудски филми. Градът се слави и с мъглите си. Този факт използвали американските военни да превърнат града в полигон за опити в средата на миналия век.


Целта им била да проверят може ли да се използват климатичните явления като катализатори за разпространяване на биологично оръжие. В ролята на симулиран отравящ агент военните използвали смятаната тогава за безвредни бактерии Serratia Marcescens и Bacillus Globigii.


През септември 1950 г. военен кораб разпръснал бактериите, те се смесили с мъглата и покрили града.


Експертът по катастрофите и биотероризма Леонард Коул в книгата си «Clouds of Secrecy» пише за опита като безспорен успех.


„… почти всеки от 800 хилядите жители на Сан Франциско, подложени на въздействието на облака, при нормален ритъм на дишане – десет литра в минута, издишвал над пет хиляди частици за няколко часа…“


В последните 20 години са документирани 239 военни опита в населени места. Те се провеждали в метрото в Ню Йорк в час пик, на платеното трасе в Пенсилвания и съвсем недалеч от столицата – в един от националните аерогари на Вашингтон.


След опитите в Сан Франциско през 1950 г. починал от бактериална инфекция Едуард Невин. Болестта била предизвикана от бактерията Serratia Marcescens, която рядко се среща в Калифорния.


През 2005 г. било установено, че тази бактерия е опасна за човека, ако е понижена имунната му система.

Издaтeлcтвo“Рacпep“

ПО ТЕМАТА:

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

На официалната страница за правителствени документи на американския Конгрес се намира ”Закон за защита на космическото пространство” – (Space Preservation Act of 2001, H.R. 2977):

 

Темата за химтрасетата е отдавна приключена, просто припомням.
(• ЦРУ ясно съобщи: Използването на Chemtrails е факт, (ДОКЛАД)
(• Шефът на ЦРУ Джон Бренън признава за Chemtrails (ВИДЕО)

CHEMTRAILS+HAARP+MONSANTO =ТОТАЛЕН БИОКОНТРОЛ! БИОТЕРОРИЗЪМ! ГЕНОЦИД НАД ЧОВЕЧЕСТВОТО ИЗВЪРШВАН ОТ БИОТЕХНОЛОГИЧНАТА И ГЕННО ИНЖЕНЕРНАТА ВОЕННА ИНДУСТРИЯ НА САЩ ПОД ШАПКАТА НА НАТО !

16 конспиративни теории, които се оказаха истина

 

Loading...

Последни от Свят

Отиди Горе