Върна ли Румен Радев гаврата на Владимир Путин? (ВИДЕО)

в България
Loading...

Заради изключително яростната, злобната, без всякакви аргументи и елементи на воля за обективно обсъждане на вчерашната ми публикация “Русия се гаври с предателя на народа си Румен Радев (ВИДЕО)” реших да направя нейно продължение.

Първото видео по-долу е продължението на излагацията на летеца. А второто е нейният старт, от вчера.

РАЗ-БЕ-РЕ-ТЕ! Злобните ви атаки и коментари по мой адрес въобще не ме докосват. Аз се интересувам единствено и само от истината, а не от болните ви мозъци.

Не се хабете!

ДОБРАТА НОВИНА! В днешния репортаж на централната новинарска емисия на Русия нито веднъж не беше споменато името БЕ-ЛЕ-НЕ.

Георги Котев

котев(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

 


Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност. Моля, подкрепете ни. Сайтът се поддържа с лични средства и всяка финансова помощ, дори и малка е в плюс за каузата му. Ако имате желание, с бутона отдолу, можете да дарите сума по ваше желание. Или станете месечен скромен спонсор. За което Ви Благодарим предварително!

https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=77JJJLFTLWDWS&source=url
PayPal бутон

Последни от България

Отиди Горе