Всеки „нов политик“ е нов проблем… Лечението е народът изобщо да отнеме властта от политиците! Другото е загуба на време…

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Скъпи съотечественици, бих искал да споделя нещо накратко.

Проблемът не е в едни политици, които да сменим с други, и те да станат същите. Проблемът е да осъзнаем, че ТРЯБВА ДА ОТНЕМЕМ ВЛАСТТА ОТ ПОЛИТИЦИТЕ, И ДА Я ВЪРНЕМ НА НАРОДА.

Това е единственото лечение. Всеки „нов политик“ е нов проблем.

В този смисъл, следва да се борим по-малко решения да се вземат от властта, и повече – от народа пряко. Колкото по-малко власт, толкова по-малко корупция.

Не търсете „нови политици“. Поискайте си властта обратно. Като народ да я осъществяваме! Референдуми всеки месец по всички важни въпроси.

И задължително изпълнение!

Ето това е лечението. Ако мислите, че апартаменти са налапали само от ГЕРБ, то погледнете миналото. Погледнете червения актив от когато бяха на власт. Погледнете НДСВ. Погледнете ДПС. Погледнете в какви палати са и „психо-десните“. Погледнете дори 160 депутати от всички партии, с фотоволтаици!

Решението не е, и никога няма да бъде „нов политик“. Решението е народът да си прибере обратно властта от политиците, и да я упражнява сам…

Поне докато политиците се научат да правят това, което би правил той. Тогава можем да им гласуваме доверие отново…

Добри Божилов, Фейсбук

ПО ТЕМАТА

Към момента 164 депутати имат фотоволтаични паркове… възможно ли е друго решение, освен Народен съд!?