Владислав Апостолов: #Ме Тоо е сбъркано и деформирано (АУДИО)

в СВЯТ

Изключително интересен разговор с Владислав Апостолов  за извратения днешен феминизъм, който някога водеше важната борба за правата на жените, а днес се е превърнал в машина за печелене на пари.

Съвременният феминизъм като бизнес модел, лост за влияние и съвременен рекет. Така в предаването „12+3“ журналистът Владислав Апостолов определи последните секс скандали с боксьора Кубрат Пулев и бившия вицепрезидент на САЩ Джо Байдън.

Според Апостолов друг е въпросът до колко може да оправдаем подобно поведение на Кобрата, но да се интерпретира Джейн Суши като беззащитна жертва е абсурдно.

„Огромният контраст между реакцията й след онази целувка, поведението на онова парти и онази абсурдна пресконференция с адвокатката-феминистка е чудотворно. Как борците за правата на жените превръщат еманципираната жена в една сгромолясала се, колабирала морално и интелектуално жертва. Не мисля, че това е целта на феминизма“.

Апостолов коментира и скандала с Джо Байдън, който получи второ обвинение в сексуален тормоз, след като обяви намерение да се кандидатира за кандидат-президент на демократите.

„Трудно е да го съжаляваме, защото той и партията му докараха схващането, че на жената трябва да се вярва винаги независимо от презумпцията за невинност“.

Иначе според журналиста е важно да видим какво ще се случи с Байдън и дали ще успее да преодолее скандала и да се кандидатира. Това ще е знак, че силата на „движението на Ми Тутата“ отслабва.

Според него движението #Ме Тоо е изключително сбъркано и деформирано.

„Много е крайно! Никой не може да ги осмее, както те самите го правят. Да слагаш равенство между сексуално насилие и случаен поглед или неволно поставяне на ръката на бедрото на колежка е безумно“.

Апостолов смята, че победата на Доналд Тръмп на президентските избори е резултат от извращенията на либералния елит.

„Той се гавреше с него и обикновените хора получиха своя глас чрез Тръмп“.

Интервю на Петър Волгин с Владислав Апостолов за предаването “12+3“ 
Цялото интервю с Владислав Апостолов може да чуете в звуковия файл: