Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Вижте дома за $60 милиона на Ким Кардашиян и Кани Уест (ВИДЕО)

в Лайфстайл
Loading...

Неотдавна Ким Кардашиян и Кание Уест показаха дома си в Хидън хилс, Калифорния, в който живеят с четирите си деца. Това стана за предаването “Vogue 73 въпроса”, в което водещият разпитва звездата, докато тя показва за зрителите дома или офиса си.

Ким и Кание купиха имението през 2014 година за 20 милиона долара, но оттогава са направили реновации за същата сума. Според специалисти в момента то струва 60 милиона долара, като към него е присъединен и съседен имот.

Интериорът в огромната къща е проектиран от белгиеца Аксел Вервоорд, а Кардашиян нарича дома си “минималистичен замък”. Пространството е изпълнено с много естествена светлина, като преобладаващата цветова гама е в бяло и сиво. Мебелите са малко, но затова пък са на известни марки.

Към основната спалня има огромна баня, в чиито център е разположена бетонна вана. Панорамни прозорци предлагат гледка към външната част на дома с гъста тропическа растителност. Кухнята е на италианска марка, а дизайнът й е с много метални повърхности. Ролята на акценти играят рафтовете с посуда и живите растения. В къщата има куп удобства, сред които фитнес център, малко музикално студио, спа център и др., съобщава 24 Часа

Последни от Лайфстайл

Отиди Горе