Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

ВИДЕО: Сериозно за НЛО 3

в Екзополитика
Loading...

Този филм беше повод да изтрият, без предупреждение, 4 канала през времето в YouTube. Три пъти сайта ми беше смъкван. Това ме накара да предприема няколко стъпки. Първо, никога повече да не използвам YouTube. Ето защо не съм качвал там от година видеоклипове. И разбира се да кача сайта на частен сървър. Почитателите на филма, днес ми пишат, че социалните неща, казани в този филм, през 2014 год. днес са вече факт. Звучи пророчески, но това се дължи на информацията, която се изложи във филма. Когато знаеш откъде извира злото, можеш да предвидиш и последствията. Днес вече си имаме “джендър”. Агитация за трети пол. Имаме си глупави политици, алкохолици и развратни алчни съзнания, които смятат себе си за богоподобни. Един съюз в Европа, който е на път да се разпадне във времето. Тотално замърсена Планета. Подставени американски президенти. Тъмни, бели и клоуни. Фалшиво разбиране за “демокрация” от демократично мислещи хора.

Имаме признание от Пентагона, че съществуват интелигентни същества от други светове, които прекосяват въздушното пространство недосегаемо от нашите военни технологии.

Падение на конвенционалната наука. И възход на частните научни клики. Платена журналистика и корумпирани електронни медии. Бездарници в телевизионните програми. Самозвани “шоумени” и водещи, редактори и продуценти стигнали до телевизията, чрез секс, връзки и пари. Манипулатори в собствения си фалшив свят, бълващ като огън фалшиви новини. Оглупели съзнания в градовете, потопени в басейн от похот и разврат. Морален упадък и егоцентризъм. Дано не смъкнат филма и от тук. Най-много да изтрият страницата. Но шило в торба не стои. По-добре да запалим свещ, отколкото да проклинаме тъмнината.

Автор: Петър Симеонов

Петър Симеонов е основател на българско и независимо информационно студио „PESHAKOFF“ за факти и доказателства свързани с извънземно присъствие на планетата от древни времена до днес. Уфолог с над 20 години изследователска дейност. Създател на три документални български филма по темата със заглавие „Сериозно за НЛО“. Художник и едноличен създател на музиката от филмите си. Написал е три сценария за документалната поредица. Сам е създал визуалните ефекти, монтажа и видео обработката и на трите части. Той се обявява против социалната система създадена от човешката глупост и е защитник на божественото начало във всичко от неживата и живата материя!

 

 

Note!
This video is not mine! This video is only for educational purposes!
All rights reserved to Peshakoff Studio, Petar Simeonov and other owners of copyrights!

Official website:
http://peshakoffstudio.com/

YouTube channel of Petar Simeonov:
https://www.youtube.com/user/peshakofstudio.

Източник:Peshakoffstudio

Loading...

Последни от Екзополитика

Отиди Горе