ВИДЕА: Български „звезди“ окрадоха чужди клипове, начело е Графа

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Тук, само тук те са “звезди“. Преливат от самочувствие, дават интервюта и съвети. Журират конкурси и телевизионни формати. Комадват кръгове в сферата на развлекателните жанрове и шоубизнеса. Печелят от звукозаписи, продажба на дискове, концерти, халтура и пр.

Българските музикални супер „звезди“ и ултра супер „професионалистите“ по заснемане на клипове. Видяхме се на едно парти, там се роди идеята и след ден-два заснехме клип на новата песен. Стана яко парче – хит. Това изтъркано обяснение го слушаме през ден ту от екрана, от жълти медии, от радия. Имали милиони гледания YouTube.

 

Подскачат и се прехласват на имитатори на световни музиканти, сякаш са измислили нещо ново. Даряват ни с високомерието на преуспели автори, изпълнители, продуценти… Въобще – босове. Те диктуват кой изпълнител да бъде пуснат, кой да отиде в коша, кой да има участия еди къде си…

 

А всъщност ставало дума за обикновени плагиати. „Творци“ под индиго. Елементарни имитатори. Нескопосани подражатели. Начело с Графа… Може да е тъжно, но май е прекрасно това изваждане на крадена „продукция“, защото показва истинския образ и възможности на самовлюбени тарикати. Ако някой от тях все пак притежава грам морал и чувство за срам, веднага ще се извини на публиката и феновете, доколкото ги има, след което ще се оттегли от всички формати, където се изявява и получава сериозни пари за това. Шоу е истинското шоу. Другото е пародия на бездарници.

 

Клиповете взехме от профила на 2.stotinki в Instagram

2.stotinki,Frognews