Вечните двигатели и безплатната енергия са опасни за изобретателите

в ПО СВЕТА

Разказваме ви реален случай, от преди десетина години, с Алексей, православен, помощник на депутат от Руската Госдума.

На Алексей, физик по образование, предложили да се срещне с много интересни хора, които искали някаква помощ. Оказало се, че тези хора били руски учени, преди това работели във военната и ракетната област.

Те показали на Алексей, реално работеща установка, на вода. Това бил пожарен маркуч, свързан с водопровода, а на другия му край, преди соплото на маркуча, било монтирано двадесетина сантиметрово устройство.

Щом пуснели водата, от сополото излизала, не вода, а газ. Когато го запалели, той горял с мощен струен пламък, като от ракета. При това, никакви разходи на енергия от вън не били нужни, след пускането на системата. Установката работела напълно автономно.

Учените обяснили, че в малкото устройство, съединено с маркуча, водата се разлага на водород и кислород. Отдавна е известно разлагането на водата, чрез електролиза, но за тази реакция се харчи твърде много енергия.

Мнозина помнят от уроците в училище, за явлението резонанс, когато войници преминават с маршова стъпка по мост, той може да се разруши. Т.е. мостът може да се разруши, не само с бомба, но и с много малка енергия, ако се подаде трептение, в резонанс със собствената честота на моста. На този принцип, на резонанса, е правел някои свои разработки и известният Тесла…

Така и в този блок, закрепен в края на маркуча, молекулите на водата, под въздействието на електромагнитни импулси, с определена честота, се разпадат на водород и кислород. Тези импулси резонират с молекулите на водата и ги разрушават с минимална енергия.

В случая е интересно и това, че учените честно си признали, че не те са направили това откритие.

Честотата и другите параметри на тези импулси, им били дадени от някой си, както те го нарекли, – руски Тесла. Той бил обикновен руски човек, а не някакъв учен. Откъде този човек е узнал параметрите на тези импулси, не се обсъждаше, понеже това нямаше голямо значение. Той им го съобщил и с това случаят приключил. Учените трябвало само да сглобят устройството, което е прост генератор на електромагнитни импулси, с нужните параметри.

На Алексей показали реално действащо устройство и проектната му документация. Показали му и обикновен воден котел, на газ, който може да работи, както на газ, така и на вода. Една такава установка учените направили за свой близък приятел в Алтай, който я използвал за сушене на дървени трупи… Освен това, групата учени предложили на кмета на Москва, Лужков, реален проект за преоборудване на една от московските топлоелектростанции, за работа на вода. За тази цел, трябвало само да се заменят горелките и да се включи към тях, не газ, а вода.

Това изглеждало като истински технологичен пробив! Електричество за стотинки, без нефт и газ. Русия би могла да загрее целия Сибир и целия Север. Но, въпреки че учените не били случайни хора, от някоя глуха провинция, а били доста известни, – всички към които те се обърнали, отказали да разглеждат проектите им! Не им дали ни копейка, та те, както се полага, да узаконят всичките свои разработки и устройства, с регистрация в съответните държавни служби.

Ето затова те се и обърнали към този помощник на депутат от Госдумата (Държавната Дума), за помощ. Трябвали им пари, за да узаконят всичките си изобретения и установки, да направят специални изпитателни стендове, и т.н. Алексей, разбира се, веднага разбрал цялата сложност и даже, опасност, от ситуацията. Но никой от тези към които се обръщали за помощ, така и не дал пари. И ясно защо. На енергията на нефта и газта се държи цялата световна власт на антихриста и неговите слуги.

След срещата си с учените Алексей все пак решил да се опита да намери пари за това дело. Но, още щом имащите пари хора, към които се обръщал Алексей, разбирали за какво са нужни парите, веднага отказвали, и казвали, че „и нас заедно с тези учени бързо ще ни закопаят и никой няма да разбере, къде са ни гробовете“. А на държавните путински мъже, това не само не им трябва, но е и крайно вредно, по разбираеми причини…

Ето това е нашият кратък разказ за реалността относно „вечните двигатели“ и алтернативните източници на енергия.

Технологии за получаване на безплатна енергия има, но слугите на антихриста ги крият, понеже те контролират целия свят с помощта на нефта и газта, и за тях алтернативната енергетика, в т.ч. и тази, която бе описана по-горе, – е нож в сърцето. Иначе всички страни (а и домакинства) биха си осигурявали сами необходимата им енергия, без да прибягват до помощта на жидосатанинската лихварска система. Но тогава световната (еврейска) кабала просто ще рухне!

Антихрист и неговите слуги имат намерение да използват всичките тези технологии за получаване на безплатна енергия, но чак след като целия свят и цялото човечество се окаже под пълно техно робство. Имащият разум, ще разбере!

P.S. След всичките си безуспешни опити да намери пари за учените, Алексей им предложил да не се стремят към печалби и да не рискуват живота си, понеже никой от официалните лица, не само няма да им позволи да пуснат в серийно производство своите технологии за безплатна енергия, но и ще се постараят физически да отстранят и самите учени. Това винаги се е случвало по целия свят, случва се и сега.

Алексей им предложил да извършат добро дело и да нанесат съкрушителен удар срещу антихристовата икономическа и политическа система! Той им предложил да дадат гласност и да разпространят чрез интернет параметрите на електромагнитните импулси, разлагащи водата на водород и кислород. А също и да дадат прости упътвания и инструкции за производството на такива прости устройства, които даже в гаража може да бъдат сглобени от средно сръчен майстор.

Щом тази информация бъде обнародвана – тя вече няма да може да бъде изтрита и премахната. Алексей им предложил помощ в това дело, но те, понеже искали да спечелят и да забогатеят, отказали. Ето как меркантилните и парични интереси, сребролюбието и алчността, помагат на дявола и слугите му, да унищожават света и човечеството.

Както виждаме, вече са минали повече от десет години, и в Русия не се появиха, ни топлоелектростанции, гориво за които би служила водата, ни двигатели, работещи на вода, ни котли и т.н.
Така и стана. Никой няма да позволи на тези учени, искащи да се обогатят с откритието на „руския Тесла“, да узаконят и пуснат в производство своите установки. А живи ли са те, сега? Бог знае!

Извадка от: 3rm.info
Превод, Григор Симов

ПО ТЕМАТА: