Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Вече може да си плащате сметките с криптовалути чрез Bitpanda

в Крипто
Loading...

Борсата за криптовалути Bitpanda, която е на пазара от 2014 г., вече позволява на потребителите да изпращат пари и да плащат сметките си.

Според официална блог публикация от 16-и октомври, потребителите вече ще имат възможност да плащат сметки чрез крипто платформата на Bitpanda, в допълнение към изпращането на пари до всеки международен номер на банкова сметка (IBAN) в Европейския съюз. И двете функции работят директно чрез сметката на потребителя в Bitpanda.

В публикацията се казва, че новата функция за изпращане на пари ще предостави на потребителите по-бърз и по-удобен метод за трансфери към всеки IBAN в Европейския съюз, чрез използване на „удобен за потребителя“ интерфейс. Услугата се предоставя от Bitpanda Payments, която работи като лицензирано дъщерно дружество на брокерската фирма Bitpanda. Според публикацията, Bitpanda Payments е регистриран доставчик на платежни услуги съгласно европейския регламент PSD2.

Bitpanda, която твърди, че е водещ европейски брокер на дребно за покупка и продажба на криптовалути, също обяви планираното пускане на приложението си за iOS за ноември 2019 г.

Cryptodnes. bg

Вече можете да купите BMW с Биткойн в България

Loading...

Последни от Крипто

Отиди Горе