Бьорн Хьоке: Да си върнем Германия! (ВИДЕО)

в СВЯТ

Заключителната част от речта на Бьорн Хьоке от Алтернатива за Германия (AfD) на тазгодишната среща на „Крилото“ преди няколко дни.

„Крилото“ е тази част от членовете на Алтернативата, които строго следят да се спазват основоположните принципи и цели на партията, за да не се превърне тя в мейнстриймна партия и заприлича на всички останали. Поради тази причина те се считат за крайнодесни и се критикуват остро дори от останалите членове на Алтернативата, които пък се наричат Алтернативна среда и искат да коалират евентуално с партията на Меркел или поне да се доближат някак си до нея.

Чуйте края на речта на прословутия Бьорн Хьоке, който е най-мразената личност от мейнстрийма в Германия – те го наричат наци и втори АХ – и си създайте собствено мнение.

Забележка: В текста сме допуснали грешка. В минута -3:18 правилният текст гласи: и ще ги сортират в категории като „случай на разследване“, „случай на подозрение“ или „случай на НАБЛЮДЕНИЕ“.

Око да види, Фейсбук

Бьорн Хьоке на среща на Крилото (AfD) 2019

Заключителната част от речта на Бьорн Хьоке от Алтернатива за Германия (AfD) на тазгодишната среща на "Крилото" преди няколко дни. "Крилото" е тази част от членовете на Алтернативата, които строго следят да се спазват основоположните принципи и цели на партията, за да не се превърне тя в мейнстриймна партия и заприлича на всички останали. Поради тази причина те се считат за крайно десни и се критикуват остро дори от останалите членове на Алтернативата, които пък се наричат Алтернативна среда и искат да коалират евентуално с партията на Меркел или поне да се доближат някак си до нея. Чуйте края на речта на прословутия Бьорн Хьоке, който е най-мразената личност от мейнстрийма в Германия – те го наричат наци и втори АХ – и си създайте собствено мнение.Забележка: В текста сме допуснали грешка. В минута -3:18 правилният текст гласи: и ще ги сортират в категории като „случай на разследване“, „случай на подозрение“ или „случай на НАБЛЮДЕНИЕ“.

Публикувахте от Око да види в Четвъртък, 18 юли 2019 г.