Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Българин купил най-скъпото имение в Бевърли Хилс (ВИДЕО)

в България
Loading...

Българин е купил най-скъпото имение в Бевърли Хилс, съобщи списание “Варайъти”. Продажбата се оценява като най-скъпата имотна сделка в града от началото на годината. Имението е било продадено за близо 35 млн. долара. Самоличността на купувача, както обикновено, не се съобщава официално, но следите водят към изтъкнат търговец на оръжие от България, съобщава бТВ.

Самоличността на купувача, както обикновено, е замаскирана и все още не е официално потвърдена. Но според списанието има някои следи – първо, изглежда очевидно, че купувачът е чужденец; второ имението е придобито от юридическо лице, свързано с Христо Йорданов Христов; трето, това или един изтъкнат търговец на оръжие от България, или негов едноименник.

Площта на имота е над 3 декара и половина. Сградата има 1325 квадратни метра застроена площ и седем спални. Първоначално е била оценена за 55 млн. долара, така че купувачът е сключил изгодна сделка, купувайки я на значително по-ниска цена, заключава “Варайъти”.

Списанието посочва, че сградата с 1325 кв. метра застроена площ и седем спални е завършена през 2014 г. при собственици бивш израелски военен и съдружници. Първоначално е била оценена за 55 млн. долара, “така че Христов – или който действително е купил този колос – е сключил добра сделка, но разбира се това зависи от гледната точка”, заключава “Варайъти”, цитирано от БТА.

ПО ТЕМАТА

БГ олигарси си купили остров на Малдивите, банка в Аржентина и LVMH Moët Hennessy Louis Vuittonна на Малдивите

В България имало петима милиардери и 10 хил. милионери

В тайната българска сметка има два пъти повече пари, отколкото притежава Бил Гейтс!

Loading...

Последни от България

Отиди Горе