Брад Пит: Мястото ми вече не е пред камерата

в Лайфстайл

Брад Пит се е снимал в десетки филми и макар и вече да не прилича на момче от плакатите, за него мечтаят фенове от цял свят. Въпреки това актьорът каза, че с годините предпочита да предаде щафетата на по-младите, съобщи в. „Дейли мейл“. Затова и напоследък Брад Пит рядко се снима във филми.

„Предпочитам да съм зад камерата като продуцент. Това доста ми харесва. Все по-малко работя. Наистина вярвам, че това е за по-младите. Не че няма значими роли на по-възрастни. Просто чувствам, че самата игра е такава. Всичко става естествено. Като естествен подбор“, казва Брад Пит пред австралийското издание на сп. „Джи Кю“.В снимките към интервюто Брад Пит е облечен спортно. Личи си, че не е млад, но е привлекателен, с уверена усмивка и малко по-дълга коса. Е, не е момчето от филма „Телма и Луиз“, който го направи световноизвестен през 1991 г., отбелязва „Дейли мейл“.

Брад Пит притежава продуцентската компания „План Би ентъртейнмънт“ и вече има впечатляваща кариера зад камерата. Той е продуцент на филми като „Лунна светлина“, „Окча“, „Селма“, „12 години в робство“, „Кешбол“, „Дървото на живота“, „Яж, моли се и обичай“.КРОCC

ПО ТЕМАТА

Брад Пит: Елитни педофили управляват света, илюминати движат секс трафика с деца в Холивуд!

Последни от Лайфстайл

Отиди Горе