Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Болни мозъци: Да се ядат деца предлага US активистка; Бомбардирайте Русия и изяжте децата (ВИДЕО)

в Лайфстайл
Loading...

Тя носела фланелка с надпис “Спасете Планетата, Яжте Децата”

Екофанатичката направила чудовищното си предложение на среща с депутатката Александрия Окасио-Кортес от Демократическата партия в Ню Йорк. Демократката реагирала с общи приказки за защита на природата

По време на среща в Ню Йорк с депутатката от Демократическата партия Александрия Окасио-Кортес нейна привърженичка предложи да се ядат деца, за да се разрешат климатичните проблеми, предава Канал 3.

“Дори да разрушим Русия, ще останат твърде много хора… Това е голям проблем. Трябва да ядем деца”, заяви активистката, цитирана от USA Really.

“Следващата ви кампания трябва да бъде следната”, продължила ораторката с доста обезпокоително изражение, след което показала своята фланелка с надпис “Спасете Планетата, Яжте Децата”.

“Трябва да започнем да ядем бебетата, има твърде много въглероден двуокис, всички вие знаете, че сте замърсители”, казала още тя.

Изказването й било посрещнато с мълчание, присъстващите не били наясно дали жената се шегува, дали е сериозно болна или пък става дума за политическа провокация, тъй като срещата се отразявала от доста журналисти и поне една телевизия.

Накрая се оказа, че групировката “Комитет за политическо действие Линдън ЛаРуш” е поела отговорност, като оттам пояснили в Туитър, че “понякога само сатирата върши работа”.

Окасио-Кортес, която нашумя като мишена за нападки от президента Тръмп, взе микрофона и реагира с общи приказки, без да изрази отношение към предложението за изяждане на бебетата: “Трябва да се отнасяме към климатичните промени достатъчно експедитивно и ако действаме правилно, има място за надежда.”

Когато активистката с канибалски наклонности повишила тон, микрофонът ѝ бил изключен и тя била изведена от залата.

Канал 3, Епицентър

Бомбардирайте Русия и изяжте децата

Немска феминистка иска жените да спрат да раждат

В САЩ една девойка призова да се бомбардира Русия и „да се изяждат децата“ в името на спасяването на планетата. Направи го по време на среща с члена на Камарата на представителите на САЩ Александрия Окасио-Кортес. На срещата с политика в Ню Йорк на 3 октомври девойката носеше тениска с надпис „Спаси планетата, изяж децата“ (Save the Planet, Eat the Children). Тя поиска микрофон и запалено започна да приказва, че на планетата има твърде много въглероден диоксид заради хората.

„Трябва да започнем да ядем децата. Прекалено много CO2. Всеки от вас, знаете ли, че всеки от вас замърсява планетата. (…) Ако бомбардираме Русия, пак твърде много хора ще останат на земята, твърде много замърсители. (…) Трябва да започнем да ядем децата!“, приказваше девойката, докато модераторът не отне микрофона от нея.

Вестник „Дейли мейл“ написа, че отговорност за провокативната изява на девойката в Ню Йорк поема Комитета за политически действия на покойния Линдън Ларуш, който искаше да „изтроли“ демократите. Демократическата партия, към която принадлежи Окасио-Кортес, както и ЕС, напротив, агитират цялата международна общност за борба с CO2. Комитетът написа в Twitter: „Това бяхме ние. Малтусианството не е нещо ново, и Джонатан Суифт знаеше това. Понякога работа върши само сатирата“. Но докато, в едно разделено общество като американското това може да се приеме за сатира, ерес или провокация, официалните медии в Европа отдавна показват претенции за истината. Вече писахме за шведския учен, който с цялата си сериозност предложи да се яде месото на мъртвите, за да се замени животновъдството и по този начин да се намалят емисиите на CO2.

Митът за въглеродния диоксид (CO2) разбит

Ето още един пример: през март 2019 г. немската активистка Верена Брауншвайгер, която нарича себе си радикална феминистка, издаде манифест, в който призовава да се спре с раждането на деца. В него тя се позовава на разчетите на скандинавски и канадски учени и нарича създаването на семейство за реакционен проект, а майките за „същества, които носят само вреда на света“. Тя изисква да дават огромни държавни бонуси на жените, които отказват да раждат.

Вероника Туркот, zavtra. ru
Превод за ТРУД – Павел Павлов

ВИДЕО:

 

Бле.ред. Крис Корда и от доста време е “водач на т.нар. църква на евтаназията…

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Феминистка: Да се убият бебетата момченца! (ВИДЕО)

Книга, която е посветена на апологията да живееш без да раждаш деца!

Митът за въглеродния диоксид (CO2) разбит

Loading...

Последни от Лайфстайл

Съдят Мадона

Loading... Жалбоподателка твърди, че кралицата на поп музиката Мадона не е била
Отиди Горе