Бойко Борисов се видя със Силвестър Сталоун (ВИДЕО)

в България
Loading...
Премиерът Бойко Борисов разговаря с американския актьор Силвестър Сталоун в Министерския съвет. Това става ясно от видео, публикувано във Фейсбук. Двамата се прегърнаха и размениха приятелски закачки. Американците, придружаващи Сталоун припомниха на Борисов, че е обещал при следващата среща да говори на английски, а той отговори: ” So, so”. Премиерът благодари на Сталоун за това, че хвали България в социалните мрежи, а от своя страна актьорът изтъкна, че индустрията в страната ни се развива. Той се оплака единствено от студените зими у нас, а Борисов подчерта, че те са предпоставка за развитие на зимния спорт и туризъм.

Срещнах се с актьора Sylvester Stallone, който в момента снима продължението на "Рамбо" у нас. Благодарих му за добрите думи, които казва за страната ни. Сталоун е много доволен от българите, с които работи.

Публикувахте от Бойко Борисов в Понеделник, 3 юни 2019 г.

На видеото се видя и как Сталоун показва на премиера трейлър от новия си филм за Рамбо – “Последна кръв”, който трябва да се появи в кината през септември. Борисов му благодари, че снима у нас и така повишава имиджа на страната ни.

“Сега вече можем да се конкурираме с Хърватия, където снимаха “Игра на тронове”, сподели с усмивка премиерът.

Сталоун е в България за последни сцени от продукцията “Рамбо V – Последна кръв”, които ще бъдат заснети в киноцентър “Бояна”.

Проведох приятелска среща със Sylvester Stallone. Актьорът снима у нас част от сцените на новия филм “Рамбо V: Последна…

Публикувахте от Бойко Борисов в Вторник, 4 юни 2019 г.

 

Loading...

Последни от България

Отиди Горе