Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Биткойн ще достигне $250,000 до 2023 година въпреки консолидацията

в Крипто
Loading...

Цената на Биткойн (BTC) все още е на път да достигне $250 000, но статутът му на сигурен актив може да доведе до това инвеститорите да почакат малко по-дълго от планираното, твърди VC инвеститора Тим Дрейпър.

“Хората се консолидираха към биткойн.”

Говорейки по време на интервю за Yahoo! Finance на 9-ти август, прословутият Дрейпър повтори прогнозата си, че Биткойн ще достигне $250,000 до 2023 г. Поради текущите тенденции обаче може да има леко забавяне преди сериозната ценова цел да стане реалност.

Той се консолидира повече, отколкото си мислех.

Той добави:

Мислех, че в този момент ще има много повече конкуренти, които да са наистина релевантни, но хората консолидират към Биткойн, защото той е децентрализиран.

Дрейпър е известен с прогнозата си за цената на Биткойн, нещо, което той повтори многократно през годините. Сега той смята, че пророчеството ще се изпълни в рамките на следващите четири години.

“$ 250,000 до 2022 г. и хеджирам малко, може би Q1 2023”, добави той.

Биткойн става все по-привлекателен на фона на икономическата несигурност.

Консолидацията, за която Дрейпър говори, видя тази седмица по-широка подкрепа, тъй като последствията от нестабилността в Китай стимулират онова, което много коментатори определят като “полет” (навлизане) в Биткойн.

Ако тази прогноза от четвърт милион не се реализира до 2023 г., обаче, Дрейпър не споменава какво ще направи.

Джон Макафи обаче издаде много по-интересен ултиматум – ако BTC / USD не удари $1 милион долара до края на 2020 г., магнатът каза, че ще изяде собствения си пенис.

Специален ресурс за проследяване позволява на любопитните да следят какъв ръст трябва да претърпи Биткойн, за да се избегне тази неудобна ситуацията.

Cryptodnes. bg

Loading...

Последни от Крипто

Отиди Горе