Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Биткойн се представя по-добре от Apple през 2019

в Крипто
Loading...

Технологичният гигант и една от най-големите корпорации в света, Apple Inc., досега имат чудесно начало на 2019 година. Акциите на компанията се увеличиха с 27% от 1 януари, но все още са значително по-ниски от цените на Биткойн през същия период.

APPL акциите растат през 2019 година

Може да се каже, че Apple минава през много положителен период досега през 2019. От 1 януари цената на акциите на компанията се увеличи с около 27%, като понастоящем се търгува на цена от $200,67 за акция.

Неотдавна, главният изпълнителен директор на Apple сподели резултатите за второто тримесечие на 2019. Според изпълнителната власт, едно от основните предимства на Apple през тримесечието бяха услугите на компанията, като приходите достигнаха $11,5 милиарда, което представлява „най-доброто тримесечие досега“.

Освен това, популярният продукт на iPad също отбелязва ръст в приходите си, който е с 22% повече от преди година. Носещите се устройства също нараснаха с почти 50%.

Но това не е добра новина. IPhone на Apple, който е може би водещият и най-популярният продукт на компанията, отчете спад в приходите с 17% в сравнение с преди година.

Тъй като Тим Кук споделя тази информация, акциите на Apple са в неблагоприятна фаза, спадайки с около 2% за деня.

Биткойн задминава Apple през 2019

Сравнително, представянето на цената на Биткойн през 2019 досега е значително по-впечатляващо от това на акциите на Apple.

Kриптовалутата успя да запази печалби след скорошния скока, което според криптовалутния мениджър на хедж фондовете BitBullCapital е много положителен знак и може да доведе до по-нататъшно увеличение през цялата година.

Това е и позицията на главния анализатор във Fundstrat Global Advisors, Том Лий, който подчерта, че редица фундаментални и технически фактори се подобряват, което може да бъде потенциален сигнал, че продължителният мечи пазар приключи.

Apple не е единствената корпорация, чиято производителност е засенчена от цената на Биткойн през 2019 година. През април бе съобщено, че Биткойн също превъзхожда NASDAQ 100 (NDX), S&P 500, Oil, Gold и други стоки. Cryptodnes. bg

Loading...

Последни от Крипто

Отиди Горе