Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Биткойн милиардер разкрива колко крипто притежава

в Крипто
Loading...

В ново интервю с FOX Business, венчър капиталиста и биткойн бик Тим Дрейпър казва, че през 2014 година купува около 30 000 биткойна на цена от $632 за токен. Дрейпър казва, че неговите средства сега са на стойност 10 пъти повече от първоначалната му инвестиция.

Основателният партньор на Draper Associates, компания за рисков капитал, която залага на Skype, Tesla, Baidu, Coinbase и Robinhood, сред други технологични компании, казва, че Биткойн е на път да продължи да увеличава пазарния си дял.

Говорейки в четвъртък с Лиз Кламан в “Countdown” по FOX, Дрейпър казва, че вярва, че биткойн ще продължи да нараства.

Вярвам, че след около четири години биткойн ще бъде около 5% от пазарния дял на света. Това е по-добра валута. Тя е децентрализирана, отворена. Тя е прозрачна. Всеки знае какво се случва на блокчейн. В крайна сметка искам да имам фонд, в който взимам биткойн, където финансирам всички с биткойн и те плащат на своите служители и доставчици в биткойн. И след това плащам на инвеститорите си в биткойн, защото тогава няма да се нуждая от счетоводство и попечителство. Всичко ще бъде приключило.

Ако прогнозата му е правилна, биткойн ще достигне $ 250,000 до 2023 година и, според неговите изчисления, ще се превърне в 5% дял от всички активи на планетата.

Дрейпър, който инвестира в застрашения стартъп в сферата на здравеопазването Theranos, казва, че е важно да поемат рискове и че той все още би взел същото решение, за да го подкрепи.

Ще продължа да подкрепям предприемачи, които мислят, че ще направят големи промени по света. Горд съм да кажа, че съм подкрепил много от тях … и също така съм горд да кажа, че половината от тях не са успели. Cryptodnes. bg

Loading...

Последни от Крипто

Отиди Горе