Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Биткойн влезе и в рекордите на Гинес

в Крипто
Loading...

Бразилецът Рафаел “TheBigKid” Мораеш се прибра вкъщи с награда на стойност $1,050,560 в Биткойн, след като спечели онлайн покер турнир.

Турнирът, именуван “Venom” беше организиран от Americas Cardroom.

Събитието сега присъства в рекордите на Гинес за най-големия крипто джакпот в онлайн покер турнир.

Турнирът с награден фонд от $5 милиона приключи на 24 юли и според съобщенията е бил най-големият турнир, който някога е хостван от американски сайт, според публикация в блога на компанията.

Americas Cardroom са известни с положителната си нагласа спрямо крипто пространството. Сайтът обработи първата си сделка с Биткойн през 2015 г. и сега приветства 60 различни дигитални валути.

Компанията коментира:

Всъщност Bitcoin и други криптограми сега съставляват 60% от нашия бизнес и тази цифра нараства. Когато обработихме първата си биткойн сделка през 2015 г., знаехме, че криптовалютите ще бъдат огромни. Ами сега най-накрая получаваме международно признание, защото вярваме в криптовалютите и блокейна. 

Входът за турнира беше $2,650, като 785 участника се конкурираха за наградата от $1 милион в Биткойн в продължение на 3 дни. В един момент се случи така, че наградният фонд трябваше да бъде вдигнат до $6,382,500 поради засиления интерес от страна на играчите.

Cryptodnes. bg

Loading...

Последни от Крипто

Отиди Горе