Биткойн без Сатоши е като Apple без Стив Джобс

в Крипто

Бившият технологичен банкер и самопровъзгласилият се за Биткойн максималист Кевин Фам влезе в Twitter, за да изрази мислите си за текущото състояние на Биткойн мрежата. Туита на Фам подсказваше, че Биткойн мрежата губи инерция, по-точно Фам сравнява сегашното състояние на мрежата с това на американската компания Apple.

Според туита:

Това, което се случи с биткойн, след като Сатоши си тръгна, е същото нещо, което се случи с Apple, след като Стив Джобс си тръгна.

Докато може да изглежда сякаш Фам има предвид самия Сатоши Накамото, той всъщност се позовава на Крейг Райт. Райт дори беше отговорил на туита на Фам: „Аз се върнах“. Понастоящем широката общественост все още не е сигурна в идентичността на създателя на Биткойн и би се противопоставила на твърденията, че Райт е истинският създател на най-голямата криптовалута в света, но от миналата година, мрежата на топ криптовалутата е нестабилна.

Мнозина вярват, че Биткойн бързо се насочва към дъното, което се отразява в търговската цена и обема на BTC. След като миналата година Биткойн спадна от $6,000 до $3,000, криптовалутната общност все още се намира в дилемата дали големият бик все още може да се върне или наистина BTC се е насочил към дъното. Освен това, фактът, че Биткойн мрежата все още се сблъсква с криза на идентичността, затруднява крипто ентусиастите да се придържат към нещо положително.

Междувременно, изглежда, че Фам поема по пътя на BSV, тъй като продължава да изразява пълната си подкрепа към мисията на Райт да „продължи с планираната визия на Биткойн“, използвайки BSV. Всъщност Фам, който е силно изявен противник на Етериум мрежата, също е туитна;

Bitcoin SV може да направи всичко, което и Етериум може, но по-добре, по-бързо и по-евтино.

Cryptodnes.bg

Крейг Райт е готов да си признае, че е Сатоши Накамото под клетва

 

Loading...

Последни от Крипто

Отиди Горе