Бивша моделка на Playboy беше открита мъртва, гола и с кокаин в носа

в Лайфстайл
Loading...

Аржентинката Наташа Джайт е известна личност в родината си. Тя беше модел, радио водещ и финалист в испанския Big Brother. Според брат ѝ смъртта на Наташа е убийство, информира „Канал 3“.

Смъртта на Наташа е придружена с множество спекулации. Според местните медии тя е била на парти в петък в тесен кръг от познати, умира от множествена органна недостатъчност след консумация на кокаин, ЛСД и алкохол.

Наташа се срещнала със собственика на нощния клуб ”Xanadu“ , който се намира северно от Буенос Айрес. Тя лежеше гола на леглото ми, движеше тялото си нагоре и надолу. Отидох при нея и я докоснах, без да кажа нито дума. После лежеше спокойно, с лицето надолу и аз си помислих, че е заспала. Така че си тръгнах, разказва през CNN собственикът на клуба Гилермо Гонзало Ригони.

При аутопсията са открити следи от кокаин в носната кухина на Наташа. Семейството на Наташа и адвокатът й твърдят, че тя не е употребявала наркотици.

През април миналата година Наташа отправи тежки обвинения за педофилия към аржентински политици и спортисти по телевизията. Няколко младши играчи от „Ривър плейт“ и от „Индепендиенте“ наскоро потвърдиха думите на Наташа, като споделиха, че са били сексуално малтретирани.

„Ако някога открият трупа ми, не е било самоубийство“, пише в туитър Наташа, след като скандалът се разраства. „Внимание: Нямам намерение да се самоубивам! Няма да се давя във вана в банята, няма да се застрелям. Ако нещо такова се случи с мен, не съм го направила аз“, пише още 41-годишната моделка.

https://www.instagram.com/p/BgvPqV7H0Hz/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Последни от Лайфстайл

Отиди Горе