Безкрайният ремонт в центъра ще продължи и през 2020 г.

в БЪЛГАРИЯ

Безкрайният ремонт в центъра ще продължи и през 2020 г., тъй като Столичната община чак сега се сети, че подземните комуникации по улиците Цар Иван Шишман и 6-ти Септември имат нужда от смяна. Това означава дейностите да се проточат цели 3 години, вместо обещаните 300 дни, а с това неудобствата, дупките, калта и строителните дейности ще продължат. Свидетели сме на лоша градска среда, съсипване на бизнеса в района и окончателно вгорчаване на живота на живущите!

Затова настояваме за незабавна оставка на Ирина Савина, която от 13 години е зам.-кмет по строителство! Нейна основна задача е да планира проектите и да координира ремонтите с дружествата. Как така е „забравила“ подземните комуникации? Не може да няма виновни за неспиращата поредица от провали в центъра на София! Държим кмета Йорданка Фандъкова незабавно да освободи Ирина Савина и да отговори:


Как така общината чак сега се сеща, че топлопреносната мрежа е стара и трябва да се смени?
Колко още години ще са ви необходими , за да ремонтирате 3 централни улици?
Къде са спали всички по веригата, одобрили и съгласували на няколко експертни съвета проекта, но са „забравили“ старата подземна мрежа?
🛑Това опит ли е да бъдат спестени глобите за закъсняващия ремонт, с които вие, „безкомпромисната“ кметица, непрестанно се заканвахте?

Г-жо кмет, огромно е разочарованието ни от неспособността на вашия екип и от личното ви нежелание да решите проблема. Писна ни от вашите жалки оправдания – целият свят ви е виновен, че се нуждаете от три години, за да ремонтирате три улици. Това са вашите лични ВидимиРезултати, жалко, че се налага всички да ви ги търпим!

#ОСТАВКА #РемонтНаРемонта #Некадърници

 Спаси София