Безгранично крадлива България (ВИДЕО)

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Вчера Държавна сигурност пак инсталира двама от изпечените си престъпници в един от телевизорите си, за пореден път да ни натискат главите в гьола АЕЦ „Белене“. Само дето ние не сме късопаметни и прекрасно помним, кога и как вече са ни мятали на черешата.

Като гледате внимателно краткото (1:20 мин.) видео по-долу обърнете внимание, че бившият председател на българския ядрен регулатор, по Костово време (тогава КИАЕМЦ, а сега АЯР), практически не е против проекта АЕЦ „Белене“, а по-скоро е ЗА той да бъде частично преместен малко по-нагоре срещу течението на река Дунав, демек в Козлодуй.

Само че от участие до участие в различни телевизори винаги ни поднася престъплението в различни нюанси. Според както е поръчано и платено.

Политическият кръжок, който Георги Касчиев консултира, е утайката на утайката на ДС. За престъпленията на двамата герои от видеото съм ви разказвал и показвал тук неведнъж и два пъти, през последните 10 години.

Приятно гледане и умната!

Георги Котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)