Армагедон: Американската компания Three Square Market започва да имплантира чипове на сътрудниците си

в СВЯТ

 Фирмата  Three Square Market   стана първата компания в САЩ, която обяви плановете си в близко бъдеще да имплантира на  всички свои служители микрочип.

Компанията предлага да се имплантира малък чип за радиочестотна идентификация (RFID) безплатно и уверява, че скоро всички компании ще последват примера „й,.

Чипът с размерите на оризово зърно струва около $ 300 и ще позволи на служителите на компанията с едно докосване да отварят вратата, да се логнат в компютъра и дори да си купят храна.

Към днешна дата 50 служители вече са изразили желанието си да станат наполовина хора и наполовина – ходещи кредитни карти.

Патрик Макмълан от Three Square Market не разглежда тази идея като анти-утопичен кошмар, а напротив, сигурен е, че скоро всички ще искат да получат свой собствен микрочип.

«Международният пазар е широко отворен и ние вярваме, че именно този, който пръв превземе тази ниша, ще определя траекторията на целия пазар в бъдеще», – счита Макмьлан.

Компанията, която предоставя услугата микропазари за самообслужване (така изглежда новата алтернатива на автомати за продажба на различни стоки) за бизнес в цял свят, възприе идеята за поставяне на микрочипове, която вече се прилага в Швеция, където така наречените „биохакери“ имплантират миниатюрни устройства на доброволци вече  три години.

Three Square Market   работи с шведската компания BioHax върху въвеждането на тази нова технология, която, както се смята,  в близко бъдеще  ще се превърне в обикновен начин за плащане и идентификация.

Само че вместо кредитна карта или телефон, това ще е  микрочип, поставен между палеца и показалеца.

Как реагират служителите?

Докато повечето хора вероятно ще помислят два пъти преди да се съгласят да си имплантират чип, по-голямата част от сътрудниците на Three Square Market приемат идеята за чипа спокойно и не се тревожат от това.

От 85 човека в главния офис 50 без колебание доброволно са станали доброволци, съобщи за Би Би Си вицепрезидентът по международно развитие Тони Дана.

Възможно ли е да следят чиповете?

Дън признава, че този въпрос неминуемо ще възникне у всички, които искат да преминат през процедурата на чипизиране.

«Но у този чип няма опция да се следи с GPS», – обяснява той. – «Това е точно същият чип като този, който има във всяка кредитна карта.»

Как се поставя и как се премахва ЧИП?

Дън обяснява, че основното значение на чипа е в удобството.

Той се надява, че рано или късно чипът ще замени всички неща, които хората обикновено държат в чантата си : от електронния ключ за кредитните карти до личните карти.

«В момента това е просто стремеж да се направи живота по-лесен за тези, които работят в Three Square Market.»

Удобна е и процедурата по поставянето и отстраняването на чипа.

«Поставянето и изваждането на чип трае около две секунди» – уверява Дън Би Би Си. Той се поставя с помощта на „изстрел“ със специална спринцовка и се отстранява- ако искате – не по-трудно, отколкото обикновен трън.

Какво можете да направите ако ви ограбят?

Както всичко останало в живота, и това може да се случи. Но Дън казва, че след като  цялата важна информация бъде събрана на едно място, това означава, че можете незабавно да блокирате всички карти едновременно, както и достъпа до други електронни данни.

НЕПОЗНАТО

И още по темата:
Белегът на Звяра: Започнаха да имплантират микрочиповете, засега само в Стокхолм
Основателят и главен изпълнителен директор на фирмата Epicenter Патрик Mестертон казва, че това е изключително удобно, защото микрочип с размер на оризово зърно служи, както и познатата на много офисни работници магнитна карта. С нейна помощ в бизнес центъра се отварят електронните ключалки на вратите, плаща се за обяда в заведението, използва се в копирния център и много други. Но защо да се носи такава карта, ако същото може да се направи с чип в ръката? Вижте ПОВЕЧЕ

Контрол чрез RFID чип:

  • GPS следене във всяка точка на Земното кълбо. Чрез сателити местоположението на имплантирания с микро RFID чип, може да бъде локализирано по всяко време и навсякъде.
     
  • Наблюдение и манипулиране на всички жизнени функции.
  • Контрол над мисълта и емоциите. Субектът може да изпълнява заповеди от оператора на компютъра, чрез подаване на радиосигнал по антената на чипа. Тоест мозъкът на субекта получава електрически импулс, който ще предизвика желаните от оператора: действия, вграждане на мисли, емоции – гняв, ярост, еуфория, тъга … Колкото и интелигентен да е носителят на импланта, той няма да подложи на никакви съмнения правилността или логиката на заповедта, а ще я изпълни слепешката. Може да предизвика халюцинации – звукови и образни.
  • RFID чипът ще се използва и като кредитна карта.

Джулиан Асанж показва къде са му сложили чип (ВИДЕО)

“И той ще накара всички, големи и малки, богати и бедни, свободни и обвързани, да приемат белега на звяра на дясната си ръка или на челото; та никой да не може да купува или продава, ако няма белега, или името на звяра, или числото на неговото име. Тук е мъдростта. Който има ум, нека пресметне числото на звяра, понеже е число на човек. И числото му е шестотин шестдесет и шест.”
(Откровение 13:16-18)

  • • “БЕЛЕГЪТ” Е ГОТОВ! А ВИЕ? Специален доклад: „Чип импланти“
  • • “КОНСПИРАЦИЯТА“, свърши. . .Идва истинско Време Разделно – Шокиращ документ!