Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Андрей Слабаков влиза в евролистата на ВМРО

в България
Loading...

Искрен Веселинов: “Той е наш съмишленик от години”

Режисьорът Андрей Слабаков ще бъде кандидат за евродепутат в листата на ВМРО – това съобщи депутатът от “Обединени патриоти” Искрен Веселинов.

“Получили сме съгласието за участие в тази листа от актьора и режисьор Андрей Слабаков. Той е наш съмишленик от години в много от тезите, които подкрепяме”, каза Веселинов.

Слабаков беше част от инициативния комитет (заедно с историка Георги Марков, Георги Марков, икономиста Ганчо Ганчев, бившия началник на Строителни войски ген. Радослав Пешлеевски и др.), който застана зад кандидатурата на Ангел Джамбазки за нов мандат като евродепутат.

Ген. Димитър Шивиков, който през 2017 г. беше включен за кратко в кандидатдепутатските листи на БСП, също ще участва в изборите като лице на ВМРО, стана ясно от интервюто.

Веселинов коментира, че “85% от избирателите на Обединени патриоти харесват и поддържат тезите” на Джамбазки. По думите му – ако ВМРО успее да вкара евродепутат, това “ще бъде знак, че Атака и НФСБ не са оценили правилно ситуацията”.

Телевизия Евроком

Андрей Слабаков: Време е да изпукаме политиците

Андрей Слабаков: Да разстрелваме бежанците!

Андрей Слабаков: У нас няма никаква бежанска вълна, тъй като в нея няма бежанци, а нелегални криминални престъпници, граничарите да стрелят!

Андрей Слабаков: Парното скача с 30%? Всички са за панделата

Андрей Слабаков : Ако не излезем на улицата, един друг ЕТНОС ще унищожи България!

Андрей Слабаков: Истанбулската конвенция е писана от безработни лесбийки за бежанци

Андрей Слабаков призова за Революция: Вдигай се народе български! Да изметем националните предатели

Последни от България

Отиди Горе