Американците вече могат да местят парите си в BTC от хиляди банки

в Крипто
Loading...

По-рано тази година Abra стартира своето глобално инвестиционно приложение, подкрепяно от BTC, за да демократизира инвестирането в акции, облигации, ETF-ове и криптовалути.

Платформата сега улеснява потребителите да прехвърлят пари към и от банките си към крипто.

Последната интеграция Plaid прави приложението по-полезно за по-широк спектър от хора. Едно е да имате чудесно инвестиционно приложение, друго е да можете да спечелите от инвестициите си, защото банката ви позволява това.

Сега Abra предоставя подкрепа за хиляди американски банки и кредитни съюзи. Това означава, че потребителите ще могат да преместят парите си в крипто по-лесно, като по този начин ще донесат повече фиат он-рамп.

Изпълнителният директор на Abra Бил Бархайд пише:

Той също така посочи в прес съобщение:

Добавянето на тези нови подобрения на ликвидността в нашето приложение дава на потребителите повече начини за преместване между крипто и фиат. Особено сме развълнувани за нашето партньорство с Plaid, което привлича хиляди допълнителни финансови институции в екосистемата на Abra за клиенти в САЩ.

Потребителите на Abra вече могат да финансират своите сметки чрез традиционен банков превод. Но интеграцията на Plaid означава, че броят на участващите партньори се е увеличил от десетки на хиляди. Пол Уилямсън, ръководител на продажби в Plaid, заяви:

Потребителите трябва да могат да инвестират парите си, където изберат, независимо от това къде се намират.

Приложението Abra е като цяло добре прието. С ниска бариера за влизане, инвеститорите могат да започнат само с 5 долара, така че инвестирането в акции и облигации да е достъпно за всички.

Главният изпълнителен директор Бил Бархайт, каза по това време:

За първи път можем наистина да демократизираме достъпа до инвестиционни възможности в световен мащаб.

Както с много други неща в това пространство, все още има време, докато всички бъдат убедени. Да си собствена банка е страшна концепция. За всеки, който често губи ключовете си, мисълта, че може да загуби достъп до богатството си, е ужасяваща.

Необходимо е повече образование. Това може да продължи да бъде основната бариера на Abra за масовото приемане. Cryptodnes. bg

Loading...

Последни от Крипто

Отиди Горе