Ако Кубрат Пулев беше целунал мъж или прасе, всички ужасно щяха да му се радват!

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Кубрат Пулев целунал своя приятелка репортерка, докато му вземала интервю, и моментално всички Ми Ту-та по всички земни кълбета вдигнаха олелия до Бога. Недопустима поведение било това! Грубиянско било! Сексуален тормоз било! Сигурно вече и българските пишман-феминистки пишат, изпълнени с чутовен гняв, писма. Виж, ако Кубрат Пулев беше целунал мъж или прасе, всичките тези персони ужасно щяха да му се радват.. Забелязал съм, че Ми Ту-тата, феминистките и други подобни се радват само на извратенящини. Когато нещо е нормално, се дразнят. Аз пък харесвам това, че Пулев е целунал по устата жена, а не мъж или животно. Сигурно съм старомоден, ама предпочитам мъжете да целуват жени.

Петър Волгин, Фейсбук

Разследват Кубрат Пулев заради целувката с репортерка (ВИДЕО)

Българският боксьор Кубрат Пулев записа вълнуваща победа над Богдан Дину в САЩ, но емоциите след успеха му изиграха лоша шега. За никого вече не са тайна действията му с репортерката на Vegas Sports Daily Джени Суши. Нейният шеф Майк Диксън разкри, че тече разследване на случилото се, предаде Гонг.бг.

„На 23 март 2019 година след мача между Кубрат Пулев и Богдан Дину, един от нашите сътрудници – Джени Суши, стана жертва на нежелана, неочаквана и насилствена целувка от страна на Кубрат Пулев, докато се опитваше да вземе интервю от него след мача. Работим с Джени Суши и с екипа на Пулев, за да разследваме случая и да уточним правилните стъпки/действия, които следват от това неприятно събитие. Искаме да е ясно, че Vegas Sports Daily оценява сигурността и благосъстоянието на сътрудниците си по-високо от всякакви рейтинги, кликове и приходи. Също така сме горди от факта, че предоставяме платформа на нашите журналисти, които споделят същата любов към спорта и качественото съдържание”, пишат от редакцията.

„Това, което се случи с госпожица Суши, беше изневиделица и напълно неоправдано и ние споделяме нейните шок, болка, смущение. На второ място, Vegas Sports Daily се гордее с това, че е платформа, която защитава и оценява жените и техния принос към компанията и самата спортна индустрия. Искаме да бъдем ясни, че жените трябва да се чувстват сигурни и спокойни, за да изпълняват техните задължения, без злоупотреби и тормоз на работното място. Госпожица Суши е ценен член на нашия екип, а ние не толерираме нарушаването на личното пространство на нашите служители по каквато и да е причина. Заставаме твърдо зад госпожица Суши, докато се опитваме да разрешим този въпрос. Ще оповестим допълнителни детайли, когато ги разкрием”, написа още Майк Диксън.

„Това беше супер импулсивно. Познаваме се с нея, тя ми е като приятел”, каза пред Нова телевизия българският боксьор Кубрат Пулев.