Акад. Петър Иванов: Папата дойде да се сбогува с нас и да ни изпрати на оня свят

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Всички у нас се питат защо Папата ни посети, измисляйки си от тъпи по-тъпи конспиративни обяснения: да ни накарал да приемем 1 милион африканци, да ни вкарал в Турската империя, да спасял Баце от падението му, да агитирал за екуменизъм, да ни скарал с Македония, да видел сметката на православието и др.

Според мен Папата дойде в България заради едно-единствено нещо – Демографската Смърт На Българската Нация.

За разлика от Баце, пенсионера Радев, Корни, Доган и агент Иван, по целия свят всички се притесняват, когато един народ с хилядолетна история умира.

Папата посочи, може би не е прав, единственото спасение според него от националната демографска катастрофа – да приемем имигранти отвън, така вижда нещата той, впрочем подобни становища имат и гербаджиите, разкрачените “учени” от БАН, агент Иван, нашите лични моми Сталинка, Марийка, Катито и др.

На слепия и глухият е ясно, че с тези прости и алчни управници, с тези “учени” и моми, с тези 156 партии, с тези закони, с това правосъдие и с тези нагли крадци на всичко отвсякъде, които въобще не се интересуват от демографския проблем, нищо позитивно по въпроса не е възможно, няма никаква надежда за вътрешна наша активност и за борба за избавление, съдбата на Отечеството ни е обречена на гибел, изчезваме, скоростта е 15 души на час.

Не си мислете, братя, че Папата дойде заради католиците у нас, те са само 0,6% от населението, или да ни проповядва католицизма, той си знае, че сме, е, не всички, тъпи атеисти и богохулници вследствие на индоктринирания 7-8 десетилетия комунизъм в душите ни, и тъй ще си умрем, като добичета, без вяра и без любов към Господа и към хората.

Светият отец, братя, дойде да ни спасява, доколкото може.

А може би, за последно, да се сбогува с нас, като изчезващи от този свят, и да ни изпрати с молитва на оня свят, към който демографски сме се запътили.

Ама никой не го разбра.

Ние го дарихме с… кисело мляко в делва, завързана със сезал, Баце го излъга, че целият народ незнамкаквоси, а агентите и офицерите на ДС от Светия синод, те са 80% от състава му, 12 от 15, даже отказаха да се помолят заедно с него, като християни, на нашия общ мил Бог за спасението ни.

Колко е тъжно да си прост!

Акад. Петър Иванов, Фейсбук

Акад. Петър Иванов е директор на Демографския институт към Българската академия за наука и изкуства (БАНИ)

Четете още от Акад.Иванов