Акад. Петър Иванов: Лигавата политическа медийна чалга уврежда националната психика

в БЪЛГАРИЯ

Братя, даже моите зоологически, палеоентомологически и психоаналитични (психиатрични и психотерапевтични) интереси към простотията и към идиотите не можаха да ме накарат да гледам, да слушам и да чета свалката и щедро платения словесен коитус на всички медии с гербаджийските титани на мисълта (Баце, Цецо, Цеца, Цуца, Данито Барниръбъла, агент Иван, Томито Тъпото, оная от Туризма, Нушито, Горанчето, Веждю и др.) всеки ден навсякъде – телевизии, вестници, радио и т.н. 


Имам си и хигиенни мотиви, гледам да се пазя чист и неомърсен с гадости. И успявам, да ви кажа, и се гордея със себе си!


И искрено съжалявам всеки от вас, който е загубил време, достойнство и душевна чистота да гледа, да слуша и да чете мазна и лигава политическа чалга по цял ден и в нощно време, вместо да върши друго нещо, е, например, да прочете Борхес, да прави любов или да слуша Брамс.

Братя, бъдете умни и не подценявайте изискванията на нравствената хигиена!

Напомням ви, ГЕРБ, БСП И ДПС и такива като агент Иван и Магарешки ни изведоха на първото шампионско място е Европа като най-проста и загубена нация чалгаджии и глупаци! И слава Богу, че изчезваме демографски!

Братя не гледайте простотиите на бТВ, БНТ и Нова ТВ, не слушайте БНР, не четете изданията на Шиши!

Те увреждат непоправимо психиката ви и ви правят завинаги тъпи роби!

Акад. Петър Иванов, Фейсбук

Акад. Петър Иванов е директор на Демографския институт към Българската академия за наука и изкуства (БАНИ)

Четете още от Акад.Иванов