АЕЦ „Фукушима“ – 8 години в 4 сателитни снимки

в ПО СВЕТА

Вчера се навършиха точно осем години от най-голямата ядрена трагедия в човешката история. Ето как се променяше площадката на авариралите три ядрени реактора, а също така и околните територии. На всяка от снимките има датата на нейното сътворение, а височината от която са направени е приблизително 3 километра.

По случай годишнината от трагедията, която ще се влачи още хиляди години, вчера (из)родната политико-медийно-енерГЕПИйна мафия показ „Покана за многомилиарден грабеж„.

Георги Котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

ПО ТЕМАТА; Земетресенията в Япония и ХААРП (ВИДЕО)

През 2007 г. канадският журналист Бенджамин Фулфорд направи интервю с японския министър на финансите, в което го пита защо предава японската финансова система в ръцете на група американски и европейски олигарси (Рокфелерови и Ротшилдови), той отговори, че са го заплашили с «машината за земетресения»,

 

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

 

CHEMTRAILS+HAARP+MONSANTO=ТОТАЛЕН БИО-КОНТРОЛ! БИОТЕРОРИЗЪМ! ГЕНОЦИД НАД ЧОВЕЧЕСТВОТО! ИЗВЪРШВАН ОТ БИОТЕХНОЛОГИЧНАТА И ГЕННО ИНЖЕНЕРНАТА ВОЕННА ИНДУСТРИЯ НА САЩ ПОД ШАПКАТА НА НАТО !