Адв. Хаджигенов за Бойко Борисов: В една нормална държава щеше да пасе патките

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Той винаги е бил страхлив и е готов да избяга. Набожен като бабичка се пази от зли сили с червен конец

“Този политически клоун беше смешен в първия половин мандат. Сега на третия половин мандат (в края на половината от третия мандат), ние виждаме един шишкав шубелисан чичко, виждаме същността му. Той винаги е бил страхлив и е готов да избяга. Набожен като бабичка се пази от зли сили с червен конец. Срещу оръдието обаче няма как да се пазим и затова ще зарежем народа“, това заяви в предаването “ЕвроДикоФ“ адвокат Николай Хаджигенов по адрес на премиера Бойко Борисов. Поводът за това изказване на адвокат Хаджигенов са думите на Борисов, че ако и в България се стреля като в Сирия, той ще хване на някъде, тоест ще избяга.

“Във всяка една нормална държава такива политически недоразумения пасат патките или се занимават с някаква друга смислена дейност. Те не управляват държавата. Но това е в нормалните държавите, в смислените държави, а ние очевидно не сме. Другарят Борисов десета година е във властта“, заяви още адвокат Хаджигенов.

Факти. БГ

ПО ТЕМАТА,ВИДЕО:

Министър-председателят на България открито си признава, че ако (не дай Боже) някой нападне България, той веднага ще дезертира на бегом при първата пукнала пушка. Ще ни зареже, и ще духне. Това е. А после ми се сърдят, че наричам населението, които си ги избира, търпи, харесва и даже обича такива – скотоподобно население. Било обидно. Обидно е, веднага си признавам. Но за скота, не за населението.

Д-р Пламен Пасков

 

Бойко Борисов

И нас да ни стрелят с тежка артилерия, и аз ще хвана нанякъде. Това каза премиерът Бойко Борисов в Ямбол в коментар за заплахата от Турция за милиони бежанци към Европа. Вижте повече тук: http://bit.ly/2M99wjE

Публикувахте от bTV Новините в Петък, 11 октомври 2019 г.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА